Eşarfa care “face” ţinuta

Aşa cum am mai scris, albul a intrat foarte târziu în garderoba mea.

M-am temut de el din mai multe motive: că se murdăreşte uşor, că mă arată mai plină, că (în cazul pantalonilor) e transparent şi se vede lenjeria.

Aşa încât mi-am cumpărat prima rochie albă abia acum un an. E o rochie simplă de in de la Bonprix, care, din păcate, acum nu mai e disponibilă.

Mi-a plăcut mult cum vine şi cât de versatilă este şi am şi postat, la vremea respectivă, câteva ţinute având drept piesă principală această rochie albă.

Astăzi, însă, focusul nu este pe rochie, ci pe eşarfă.

Îmi plac foarte mult eşarfele vara, nu doar pentru că maschează braţele ci şi pentru nota spectaculoasă pe care o oferă ţinutelor.

Exact asta am vrut să ilustrez cu ţinuta de azi.

Am accesorizat minimal rochia albă, cu o curea şi espadrile ortopedice tot albe. Fără eşarfă ar fi fost o ţinută cuminte şi mai degrabă comună, de vară.

Adăugarea eşarfei a schimbat întreaga ţinută care a devenit dinamică şi colorată, cu un aer uşor sofisticat. Am avut şi norocul de a găsi în colecţia mea de bijuterii un colier în culorile eşarfei – verde, lila, roz – care completează perfect cromatica eşarfei.

Am vrut să păstrez şi nota de vacanţă aşa că am ales un coş de pai, în locul unei genţi mai elegante.

Este o ţinută de vară relaxată şi interesantă, pe care eşarfa o scoate cu succes din anonimat. Dacă te inspiră şi îţi doreşti şi tu una asemănătoare, iată ce îţi recomand.

Aşa cum spuneam, rochia nu mai e disponibilă. Am căutat nişte modele similare şi iată ce am găsit.

Sandalele tip espadrilă sunt de la Born2Be.

Eşarfa este de la Meli Melo, încă e pe stoc şi o găseşti aici.

Dar ar trebui să-ţi arunci o privire şi pe celelalte modele de eşarfe, sunt minunat de frumoase şi au reduceri de până la 70%.

La banii ăştia merită cu prisosinţă să-ţi cumperi câteva eşarfe în culori şi cu imprimeuri diferite, vor fi o achiziţie excelentă pentru garderoba ta.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Culorile verii – galben şi alb

10 moduri de a purta cu stil o eşarfă

Cum să-ţi maschezi braţele vara, dacă eşti plinuţă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Eşarfa care “face” ţinuta
Article Name
Eşarfa care “face” ţinuta
Description
O ţinută cu o rochie albă de in şi eşarfă în nuanţe de verde.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *