Cum să-ţi acoperi braţele cu stil

Pentru multe femei plinuţe sau trecute de o anumită vârstă (sau şi una, şi alta, ca mine 🙂 ) braţele reprezintă o zonă problematică.

Motivul este că, odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde elasticitatea iar partea de sus a braţelor nu mai are fermitatea din tinereţe.

Această situaţie este neplăcută mai ales vara, când e cald şi ne dorim să purtăm haine fără mâneci.

Dacă ai reuşit să faci pace cu corpul tău şi să accepţi cu seninătate transformările aduse de vîrstă, lipsa de fermitate a braţelor nu te va deranja şi atunci vei purta fără complexe rochii sau bluze fără mîneci.

Dar dacă, totuşi, nu doreşti să-ţi expui partea superioară a braţelor există o mulţime de metode prin care să-ţi maschezi braţele dacă eşti plinuţă.

Astăzi vă arăt una dintre ele.

Cămaşa scurtă

În ţinuta de azi am purtat o rochie maxi cu volane, cu bretele late şi decoltată în V. Iată cum arată rochia, fără nimic pe deasupra.

Dacă vrei să-ţi acoperi braţele, fie pentru că te simţi mai confortabil aşa, fie ca să te aperi de răcoarea aerului condiţionat, poţi purta pe deasupra rochiei o cămaşă scurtă, cu mâneca până la cot.

Cămăşile scurte, cropped cum li se zice, vin pănă la nivelul taliei şi pot fi purtate cu fuste sau rochii, ca nişte bolerouri. Desigur, le poţi purta şi cu pantaloni, dar trebuie să ai în vedere faptul că fiind scurte, nu acoperă zona abdominală.

Exact din acest motiv m-am ferit până acum să-mi cumpăr o cămaşă cropped, mai ales că absolut toate sunt prezentate de fete tinere şi slabe, în ipostaze care lasă talia la vedere (ceea ce, evident, nu-mi doream 🙂 ).

Totuşi, judecând mai bine mi-am dat seama că aş putea să port o astfel de cămaşă într-o ţinută ca cea de azi sau cea bej de acum câteva zile.

O altă posibilitate interesantă de a purta o cămaşă peste rochie este să înnozi cămaşa în talie sau să o porţi descheiată, cu o curea în talie.

Această foarte drăguţă cămaşă înflorată este de la H&M dar din păcate stocul s-a epuizat. Am căutat însă nişte modele similare, vă las linkurile mai jos.

În completarea ţinutei am adăugat o geantă de pai crem (similar la CCC), papuci cu talpă plată maro (de la CCC) şi un colier galben cu ciucure (de la Miniprix).

Am obţinut o ţinută de vară lejeră şi relaxată, în care mă simt în largul meu şi afară şi în încăperile cu aer condiţionat.

Din păcate, aşa cum spuneam cămaşa nu mai e disponibilă şi nici rochia. Dacă, însă, vă doriţi o ţinută similară, iată câteva combinaţii asemănătoare celei pe care o port eu.

Click pentru a vedea produsul

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să-ţi maschezi braţele vara, dacă eşti plinuţă

Cum să porţi o fustă de vară cu cămaşă

Cum să porţi o cămaşă peste rochie… şi de ce

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum să-ţi acoperi braţele cu stil
Article Name
Cum să-ţi acoperi braţele cu stil
Description
O ţinută cu rochie maxi şi o cămaşă cropped înflorată.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *