Cum să porţi negru vara

Ştiu, vara “se poartă” culori deschise. Este doar una din nenumăratele prejudecăţi stilistice cu care suntem intoxicate încă de tinere.

Conform acestora n-ar trebui să purtăm dungi orizontale decât dacă suntem slabe ca nişte trestii, să îmbrăcăm doar pantaloni închişi la culoare dacă avem şoldurile mari sau să uităm de culorile vii şi imprimeurile vesele dacă avem o anumită vârstă.

Dar cum nu agreez deloc prejudecăţile stilistice (şi nici pe celelalte, de altfel), eu port negru vara. Pantaloni, desigur, dar şi cămăşi de in, tricouri sau chiar rochii pe de-a-ntregul.

În ţinuta de azi port o rochie neagră de vîscoză de la Bonprix, cu guler tip tunică şi nasturi în faţă.  E o rochiţă minunat de răcoroasă şi cu o croială foarte avantajoasă, cu elastic în talie, topul uşor bluzat şi fusta în cloş.

Am purtat-o cu accesorii vesele de vară: o curea galbenă, pantofi ortopedici tot galbeni, un cos împletit la care am legat o eşarfă multicoloră şi un colier în culorile eşarfei.

Rochia e disponibila la Bonprix, dar ca să poţi avea acces la toate mărimile ar trebui să-ţi instalezi aplicaţia Bonprix pe telefon.

Alternativ, dacă accesezi linkul de pe laptop/desktop îţi recomand să-ţi faci cont de client, să adaugi produsul în lista de Articole preferate şi apoi să-l accesezi din listă. În felul acesta vei avea acces şi la mărimile care au un timp mai lung de livrare şi nu sunt afişate pentru vizitatorii obişnuiţi.

Alte modele de rochii negre de vară:

Accesoriile mele sunt colecţionate de-a lungul timpului aşa că nu sunt disponibile. Totuşi, am găsit produse asemănătoare.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Veşnic clasicul negru şi Rochia minune

Cum să porţi negru după 50 de ani

3 (+1) moduri de a purta o rochie neagră

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum să porţi negru vara
Article Name
Cum să porţi negru vara
Description
O ţinută cu rochie neagră de vară şi accesorii galbene.
Author
MaxineOver50

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *