Bordo şi bej

Dacă în ţinuta de ieri am folosit o jachetă bej în contrast cu columna interioară de culoare verde,  azi abordarea este diferită.

Ţinuta se bazează, de asemenea, pe contrast, deoarece tipologia mea cromatică este Iarna contrastantă (Bright Winter) şi îmi plac mai mult contrastele decât asocierile ton pe ton.

Am folosit bejul drept culoare de suport, purtând o bluză animal print în nuanţe de bej, pe care am combinat-o cu fusta de satin bordo/mov, pe care aţi mai văzut-o în alte ţinute.

Aşa cum probabil aţi observat, îmi plac hainele versatile, care pot fi purtate în cât mai multe ţinute şi în stiluri diverse.

Este ceea ce vă recomand şi vouă, ca atunci când vă cumpăraţi o piesă vestimentară nouă, să vă gândiţi întotdeauna cu ce alte piese din garderoba voastră o puteţi asorta şi să puteţi compune cu ea cel puţin cinci ţinute diferite.

În ţinuta de azi am purtat pe deasupra paltonul bordo a cărui nuanţă se potriveşte foarte bine cu a fustei, chiar dacă nu sunt identice.

Bordo (sau grena) este o culoare care îmi place foarte mult, plină, profundă şi elegantă, mai puţin ofensivă ca roşul, dar la fel de plină de energie. Se potriveşte cu foarte multe alte culori, de la cele neutre – bej sau negru – până la roz, verde, bleu, lila, galben sau maro.

Am completat ţinuta cu pantofii snake print care au aceeaşi gamă de culori ca şi bluza şi am ales un colier în nuanţe neutre de bej, ca să nu concurez imprimeul bluzei.

În fine, geanta este şi ea o nuanţă neutră de maro pentru că am vrut să completeze echilibrul ţinutei, fără a ieşi prea mult în evidenţă.

Dacă ţinuta mea te inspiră şi îţi doreşti şi tu piese asemănătoare, iată unde le poţi găsi:

Fustă  aici
Bluză  aici
Palton  aici sau aici
Pantofi  aici
Geantă  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Dacă roşul ţi se pare prea puternic, poartă bordo

Denim, bordo şi o prietenă veche

Negru şi gri. Plictisitor? Nu şi dacă adaugi bordo!

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Bordo şi bej
Article Name
Bordo şi bej
Description
O ţinută cu bluză bej animal print, fustă şi palton bordo.
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *