De ziua mea am fost în nor(i)

Iată-l, deci, pe 58 – mă apropii cu paşi repezi de marele 60.

Deşi, cu vârsta, entuziasmul aniversărilor s-a mai stins, mă simt, totuşi, întotdeauna emoţionată când e ziua mea.

Mulţi dintre noi privesc aceste zile cu amărăciune, ca un reminder că s-au mai apropiat cu un an de sfârşitul vieţii.

Eu privesc aniversarea zilei mele de naştere exact pe dos – o sărbătorire a faptului că am învins moartea şi anul ăsta şi speranţa că voi putea spune la fel şi anul viitor. În definitiv, să îmbătrâneşti este un privilegiu, sunt atâţia care nu au avut această şansă.

Mi-am sărbătorit cei 58 de ani într-un loc special – fiul meu Vlad şi Adelina, prietena lui, ne-au invitat la restaurantul Nor din Sky Tower, cea mai înaltă clădire din Bucureşti.

Este situată lângă Promenada Mall, un zgârie nori cilindric, de 37 de etaje. Restaurantul se află la penultimul etaj, unde am urcat cu un lift foarte rapid şi silenţios, care a parcurs cele 36 de etaje în tot atâta timp cât îi ia liftului de la blocul meu să parcurgă două.

Sursă foto: TripAdvisor

Priveliştea Bucureştiului de la o asemenea înălţime e grandioasă, pare un oraş verde şi bine întreţinut, păcat că nu putem trăi mereu acolo, printre nori.

Sursă foto: newmoney.ro
Sursă foto: skytower.ro

A fost o după-amiază minunată, am vorbit, am râs, am mâncat bunătăţi şi am povestit o mulţime despre Jimmy şi Bivo. 🙂

N-am făcut poze ale restaurantului în afară de cele cu noi, găsiţi destule pe net, dacă doriţi să vedeţi cum e. Noi ne-am simţit foarte bine, servirea a fost promptă, ambianţa foarte plăcută iar priveliştea extraordinară.

M-am îmbrăcat cu o rochie cu imprimeu oriental de la Bonprix şi un sacou roz de la H&M pe deasupra – o ţinută comodă şi foarte potrivită momentului, nici prea elegantă, nici de toată ziua.

Vremea a fost însorită şi un pic vântoasă, o perfectă zi de mai. Mă bucur că am această amintire a unei zile frumoase, petrecute cu oamenii care-mi sunt cei mai dragi pe lume.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Aproape de 57

Singurul lucru pe care n-ar trebui să-l porţi după 50 de ani

5 sfaturi pentru femeile care vor să se simtă bine-n pielea lor

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
De ziua mea am fost în nor(i)
Article Name
De ziua mea am fost în nor(i)
Description
Cum mi-am petrecut aniversarea zilei de 58 de ani - în Nor Sky Tower.
Author
MaxineOver50

4 Comments

  • Maria

    La multi si fericiti ani, stimata doamna, sunteti o familie frumoasa, Dumnezeu sa va binecuvanteze cu sanatate si o viata lunga. Si eu sunt nascuta in luna mai, sunt asa de fericita pentru ca este cea mai frumoasa luna din an pentru mine personal si intodeauna o astept cu emotie desi au trecut ani frumusei din viata mea. Bucuria sa va insotesca mereu, chiar si atunci cand apar norii tristetii, pentru ca intodeauna sunt trecatori, dupa ei apare soarele si speranta de mai bine. Cu respect, Maria.

  • Ileana

    La mulți ani frumoși și sănătoși , doamna ! Cu bucurii, zâmbete și mult soare în viața dvs. ! Ma bucur ca ati avut o zi aniversară minunată ! Toate cele bune și bucurati-ne în continuare cu ținute și articole superbe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *