Dacă negrul nu e culoarea ta, încearcă bleumarin

Atunci când te întrebi cu ce să te îmbraci la o ocazie specială – iar Revelionul e una dintre acestea – cel mai adesea te gândeşti la negru.

Negrul e culoarea clasică prin excelenţă, este elegant, rafinat şi subţiază silueta.

Dar pentru multe femei, mai ales dacă au trecut de o anumită vârstă, negrul nu este cea mai potrivită culoare.

Dacă eşti blondă cu tenul foarte deschis, sau dacă, odată cu înaintarea în vârstă pielea ta a devenit mai palidă, negrul face un contrast prea puternic cu tenul şi scoate în evidenţă ridurile.

Într-o astfel de situaţie, poţi purta, în loc de negru, albastru închis, sau cum frumos se numeşte culoarea în engleză, midnight blue.

O ţinută de ocazie bleumarin este la fel de elegantă ca una neagră, iar culoarea e avantajoasă pentru toate tipurile de ten. În plus, printre atâtea ţinute de culoare neagră, vei ieşi în evidenţă şi vei atrage priviri admirative.

Topul şi pantalonii care compun ţinuta mea de azi sunt achiziţii mai vechi, de pe site-ul englezesc roman.co.uk. După Brexit am făcut o pauză de comenzi dar în vară am reînceput să comand de la ei şi am constatat că livrarea se desfăşoară fără probleme, chiar dacă durează mai mult.

Pantalonii largi din jerse pe care îi port, ca şi cei negri din ţinuta de ieri, sunt de la Roman şi sunt pantalonii mei preferaţi, pe care îi port atât la ocazii cât şi vara, în ţinute elegante.

Topul cu paiete pe care îl port aici nu mai e disponibil dar poţi găsi alte modele frumoase asemănătoare aici, aici sau aici.

Dacă ai evenimente la care participi în 2022 şi îţi doreşti o ţinută de ocazie deosebită, îţi recomand cu căldură brandul Roman, de la care eu cumpăr de mulţi ani şi am fost mereu foarte mulţumită de produse.

Singura condiţie este să faci comanda din timp, adică cu cel puţin o lună înainte de eveniment, pentru a nu avea emoţii în privinţa datei livrării.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi negru după 50 de ani?

Trucuri de stil – Columna de culoare

5 tipuri de pantaloni pe care orice plinuţă trebuie să-i aibă în garderobă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Dacă negrul nu e culoarea ta, încearcă bleumarin
Article Name
Dacă negrul nu e culoarea ta, încearcă bleumarin
Description
O ţinută cu pantaloni largi şi top cu paiete bleumarin.
Author
MaxineOver50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *