Cum să porţi pantaloni roşii după 50 de ani

Dacă îţi place roşul, aşa cum îmi place mie, poate că ai cochetat cu ideea să-ţi cumperi nişte pantaloni roşii.

Dar e foarte posibil să nu-i fi dat curs pentru că ţi s-a părut că dacă nu ai un corp perfect, nu ai cum să porţi pantaloni într-o culoare aşa de puternică.

Din păcate suntem în foarte mare măsură prizonierele prejudecăţilor noastre în privinţa felului cum trebuie să aratăm ca să purtăm anumite haine.

Considerăm adesea că numai dacă eşti slabă, înaltă sau tânără poţi să te îmbraci cum vrei. Altminteri, trebuie să te limitezi la ceea ce este considerat acceptabil de cercul tău social.

Ne îngrădim singure libertatea în numele unor reguli care, de multe ori, nu au nici un sens.

DE CE nu ar trebui să porţi roşu după 50 de ani?

DE CE nu ar trebui să porţi pantaloni roşii dacă eşti plinuţă?

Nu cred că ar putea să dea cineva un răspuns argumentat dar cu toate astea, sfaturile de tip “ce să nu porţi” abundă în revistele pentru femei sau blogurile de fashion.

Eu cred că poţi purta orice, la orice vârstă, dacă îţi place cum arată şi te simţi bine astfel îmbrăcată, iar ţinuta de azi este o ilustrare a acestei idei.

Pantalonii pe care îi port sunt dintr-un material cu 98% bumbac şi 2% elastan. Este important acest detaliu, pentru că acest tip de ţesătură are ţinută aşa încât maschează celulita dar oferă şi suficientă elasticitate ca să fie comod.

Am purtat pantalonii cu o cămaşă lungă de bumbac căreia i-am ridicat gulerul şi i-am îndoit manşetele pentru un aspect tineresc.

Pe deasupra am îmbrăcat credincioasa mea geacă de blugi care are şi rolul de a echilibra proporţiile verticale ale ţinutei.

Drept accesorii am ales nişte pantofi comozi şi o geantă de umăr neagră, plus o eşarfă cu buline pe care am trecut-o pe după gulerul jachetei.

Este o ţinută casual, veselă şi tinerească, perfectă pentru o plimbare într-o zi caldă de toamnă cum a fost cea de ieri.

Dacă îţi place şi îţi doreşti şi tu piese asemănătoare, iată unde găseşti:

Pantaloni  aici
Cămaşă  aici
Jachetă denim  aici sau aici
Pantofi  aici
Geantă  aici
Eşarfă  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Ai nevoie de curaj ca să te îmbraci “cool” după 50 de ani?

Cum să te îmbraci “altfel” după 50 de ani

10 motive ca să cumperi haine online după 50 de ani

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum să porţi pantaloni roşii după 50 de ani
Article Name
Cum să porţi pantaloni roşii după 50 de ani
Description
O ţinută care ilustrează ideea că poţi purta orice, la orice vârstă, dacă îţi place cum arată şi te simţi bine astfel îmbrăcată.
Author
Maxine Over 50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *