De ce Bonprix este magazinul meu preferat

Multe dintre cititoarele mele îmi scriu că, deşi merg frecvent prin magazine la shopping, rareori găsesc ceva care să le placă şi să le vină bine, la preţuri decente.

Aşa că primesc adesea întrebări legate de magazinele de unde îmi cumpăr haine. Răspunsul meu – că toate hainele şi accesoriile mi le cumpăr exclusiv online – stârneşte mirare.

Există încă multe prejudecăţi legate de shoppingul online, cauzate de  neîncrederea că vei primi produsul comandat sau teama de fraude la plăţile cu cardul şi până la dorinţa firească de a proba produsul înainte de a-l cumpăra.

Şi totuşi, dacă îţi învingi temerile şi dacă accepţi ideea că până capeţi experienţă vei face unele greşeli, perfect remediabile, de altfel, poţi ajunge la concluzia că este mult mai plăcut şi mai uşor să-ţi comanzi hainele din fotoliul tău preferat în loc să baţi magazinele până la epuizare.

Odată cu experienţa vor apărea şi magazinele preferate, acelea la care comanzi cu regularitate iar experienţa de cumpărare este mereu pozitivă.

Şi aici ajung la titlul articolului şi la o altă întrebare pe care o primesc frecvent: de ce aproape în fiecare articol recomand produse de la Bonprix.

Răspunsul este simplu: pentru că mai mult de 80% din hainele mele sunt cumpărate de pe bonprix.ro, care este magazinul meu online preferat, de ani de zile.

Şi iată de ce.

Găsesc mărimea mea

Cel mai important lucru care mi-a atras atenţia la Bonprix, acum mai bine de 5 ani când am început să comand la ei, a fost că am găsit (şi găsesc în continuare) mărimea mea.

Eu port 46/48/50 în funcţie de croială şi material iar aceste mărimi (ca să nu mai vorbesc de cele mai mari) sunt foarte greu de găsit.

În magazinele fizice e aproape imposibil să găseşti mărimi mari iar magazinele online care vând mărimi plus size sunt foarte puţine. Bonprix e unul dintre ele, iar acesta a fost primul argument care m-a convins să devin clienta lor.

Am văzut că există persoane care se plâng că mărimile “nu se potrivesc”, mai exact că dacă îşi comandă mărimea în funcţie de tabelul de măsuri afişat pe site, produsele sunt prea mari.

Ce-i drept, tiparele de la Bonprix sunt, în general, mai mari cu o mărime decât cele româneşti. Şi eu m-am înşelat la început dar am învăţat repede ce mărimi mi se potrivesc şi acum nici nu mai consult tabelul.

În plus, majoritatea produselor au o mulţime de review-uri de la cliente, foarte multe legate de mărimi, din care îţi poţi da seama cu uşurinţă cât de mare e croit produsul.

Au o gamă largă de produse pe gustul meu

Eu mă îmbrac în general casual şi caut haine care se potrivesc acestui stil: pantaloni şi blugi, sacouri, jachete, cămăşi, rochii de zi uşoare, tricouri.

Faptul că pot găsi mărimea mea la toată această gamă extinsă de produse, într-un singur magazin, este foarte satisfăcător şi avantajos.

Un bun raport calitate/preţ

Am fost întrebată dacă mă satisface calitatea produselor. Răspunsul e afirmativ iar faptul că sunt o clientă fidelă de mai bine de 5 ani spune totul în acest sens.

Am cumpărat rochii foarte frumoase de vîscoză, cămăşi de bumbac, blugi foarte faini, sacouri din catifea reiată – haine bine croite, din materiale bune, care îmi vin perfect.

Mai mult, consider că raportul calitate/preţ este foarte bun şi mă bucură faptul că pot cumpăra produse de bună calitate, la un preţ decent.

Reducerile

Tuturor ne plac reducerile iar eu nu fac excepţie. La Bonprix sunt adesea campanii de reduceri pe perioade de câteva zile, de obicei între 10 şi 15% din valoarea comenzii.

La acestea se adaugă reducerea permanentă de 10% pe care o primesc ca membru al clubului Bonprix.

Prin urmare beneficiez la fiecare comandă de reduceri de 20 – 25%, ceea ce este plăcut, de ce să nu recunosc. 🙂

Nu am avut niciodată probleme cu retururile

Se întâmplă uneori ca produsul comandat să nu mi se potrivească sau să nu-mi placă. În acest caz îl împachetez frumos în ambalajul în care a venit şi îl returnez. Nu păstrez niciodată produsele de care nu sunt complet mulţumită.

În toţi aceşti ani în care am fost clienta Bonprix nu s-a întâmplat nici măcar o dată să nu primesc banii la timp, fie pe card, fie prin intermediul unui vocher, dacă am ales aşa.

De asemenea, nu mi s-a întâmplat niciodată să primesc un produs greşit, altul decât cel comandat. Cred că au fost vreo două situaţii când produsele au avut defecte de croială sau material. Le-am returnat şi am primit banii înapoi fără probleme.

Termenul legal pentru restituirea sumei este de 14 zile, aşa că nu vă impacientaţi şi nu deveniţi suspicioase după 3-4 zile de la trimiterea returului. Aşteptaţi să expire termenul legal şi dacă încă nu aţi primit banii (deşi nu cred că se va întâmpla vreodată!) sunaţi la numărul de la Relaţii clienţi de pe site – răspunde întotdeauna cineva.

Ţinuta de azi

Acestea sunt, în mare, argumentele pentru care sunt clientă fidelă Bonprix. Iar ţinuta de azi, compusă în întregime din piese de la Bonprix este o bună ilustrare a lor.

Iată unde găseşti produsele: blugi, tricou şi jachetă. Nişte pantofi ortopedici galbeni găseşti la Zappatos iar o geantă cross-body albastră la Born2Be.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

O cămaşă spectaculoasă

Când iubeşti imprimeurile florale

Două rochii, o singură ţinută

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
De ce Bonprix este magazinul meu preferat
Article Name
De ce Bonprix este magazinul meu preferat
Description
Cumpăr haine şi accesorii numai online iar Bonrix este magazinul meu preferat. Iată de ce.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *