Ce sunt blugii wide fit şi cum să-i porţi cu stil

Este interesant de urmărit cum evoluează gusturile şi stilul personal în timp.

Nu cu foarte multă vreme în urmă, doar vreo doi ani, scriam aici pe blog despre modelele de blugi potrivite pentru plinuţe. Atunci credeam că unei femei ca mine nu au cum să-i vină bine blugii largi, aşa că aceştia nu făceau parte din modelele recomandate.

Mi-am schimbat părerea. Am văzut în această perioadă nenumărate ţinute cu blugi largi purtate de femei cu stil, mai slabe sau mai pline, în ţinute moderne şi tinereşti.

Şi am observat că, dacă ştii cum să-i porţi, blugii largi, sau wide fit, cum se mai numesc, sunt nu numai mult mai comozi decât nişte blugi strâmţi, dar şi mai stilaţi.

Dar mai întâi…

Ce sunt blugii wide fit

Sunt blugii largi, cu croială lejeră, cambraţi pe şolduri şi lejeri pe coapse, coborând drept sau puţin evazat pe picior.

Pentru o femeie plină, faptul că sunt largi pe picior e cum nu se poate mai comod. Doar că, pentru a nu crea impresia unei siluete dezordonate şi masive, trebuie să fii atentă cum îi porţi.

Cum porţi blugii wide fit

Neapărat cu încălţăminte înaltă, cu platformă sau toc gros.

Cei mai potriviţi sunt pantofii sport cu platformă plată de 3-5 cm, care alungesc vizual picioarele si dau întregii ţinute un aspect modern şi trendy.

Dar tot atât de bine poţi purta blugii wide fit cu pantofi cu toc gros sau cu pantofi casual cu talpa groasă, striată.

Ideea este să fie nişte pantofi care să aducă înălţime ţinutei şi să fie ceva mai masivi, ca să nu creeze un dezechilibru vizual, aşa cum s-ar întâmpla cu nişte pantofi cu toc ascuţit, de exemplu.

Ţinuta de azi

În ţinuta de azi eu port nişte blugi wide fit bleumarin foarte închis, aproape negru. Faptul că sunt închişi la culoare şi nu au deloc urme de uzură îi face mai eleganţi – lucru care se întâmplă cu toate celelalte modele de blugi.

Îi port cu un tricou in dungi albe şi negre şi cu sneakers albi, cu talpă groasă. Pe deasupra port o geacă din denim kaki care aduce ţinutei un aer uşor rebel.

Alte ţinute cu blugi largi

Dacă ţinutele mele te inspiră şi îţi doreşti şi tu o pereche de blugi wide fit, iată cîteva modele de la Bonprix, magazinul meu preferat în materie de blugi.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Ce sunt blugii bootcut şi cum să-i porţi cu stil

Trenduri după 50 de ani – Blugii largi

Blugi pentru plinuţe – mărimi, modele, magazine

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Ce sunt blugii wide fit şi cum să-i porţi cu stil
Article Name
Ce sunt blugii wide fit şi cum să-i porţi cu stil
Description
O ţinută cu blugi wide fit, tricou în dungi şi geacă kaki.
Author
MaxineOver50

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *