Turcoaz – o culoare pe care o vedem prea rar în magazine

Turcoazul, această minunată nuanţă de albastru-verzui, e una din culorile pe care le iubesc, dar care îmi cam lipseşte din garderobă.

Motivul este faptul că, în magazinele online, produsele de culoare turcoaz sunt foarte rare. Poţi găsi o mulţime de nuanţe de albastru, de la bleumarin şi indigo, la albastru azuriu şi bleu ciel, dar foarte rar turcoaz.

De aceea atunci când găsesc o piesă vestimentară de această culoare, o cumpăr fără să mai aştept, fiindcă ştiu că peste câteva zile s-ar putea să n-o mai găsesc.

Aşa s-a întâmplat şi cu această bluză de bumbac turcoaz, pe care am cumpărat-o doar acum trei săptămâni de la Bonprix, iar acum stocul e aproape epuizat.

Am vrut să creez o ţinută în stilul retro al anilor ’70 aşa că am purtat bluza cu nişte blugi largi cu tiv lat, saboţi cu talpă groasă şi o geantă de umăr maro.

Turcoazul este considerat o culoare de primăvară dar nimic nu ne împiedică s-o purtăm toamna sau chiar iarna, dacă alegem o nunţă mai închisă.

Deşi bluza pe care o port eu nu mai e disponibilă, am găsit alte modele frumoase la Bonprix aici şi aici sau la AboutYou aici, aici, aici sau aici.

Blugii sunt de la Bonprix, îi găseşti aici. Nişte saboţi asemănători cu ai mei găseşti la Born2Be iar o geantă similară la Bonprix.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cu ce asortezi turcoazul? Ce zici de camel şi animal print?

În trend – albastrul azuriu

Ce sunt blugii wide fit şi cum să-i porţi cu stil

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Turcoaz – o culoare pe care o vedem prea rar în magazine
Article Name
Turcoaz – o culoare pe care o vedem prea rar în magazine
Description
O ţinută cu o bluză turcoaz, blugi largi şi accesorii maro.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *