Cum să te îmbraci cu stil în 3 minute

Probabil că e destul de evident faptul că pentru articolele de pe blog şi postările din social media îmi elaborez ţinutele cu grijă, pentru a ilustra ideile stilistice pe care le prezint.

În viaţa de zi cu zi, totuşi, nu sunt pusă prea des în situaţia de a mă îmbrăca elaborat. Deoarece lucrez de acasă, ieşirile zilnice sunt mai mult la cumpărături sau scurte plimbări.

Totuşi, chiar dacă plec pentru puţină vreme şi mă îmbrac rapid, nu îmi place să ies din casă în ţinute neglijente. Mai ales că pentru a-ţi alcătui o ţinută casual cu stil ai nevoie doar de câteva minute.

Un bun exemplu este ţinuta de azi, care conţine piesele de bază ale garderobei mele de fiecare zi.

Blugii

Am îmbrăcat nişte blugi wide fit, croială care este în mare vogă şi a devenit preferata mea. Motivul este, evident, comoditatea lor, dar şi aerul modern şi tineresc pe care îl au.

Tricoul cu dungi

Un tricou cu dungi este clasic şi totuşi mereu modern şi aduce în orice ţinută o notă sofisticată, ce aminteşte de vedetele de cinema ale anilor ’60. Dungile sunt preferatele mele ori de câte ori trebuie să compun rapid o ţinută stilată.

Sacoul

La o ţinută casual poţi purta pe deasupra şi alte piese: un cardigan, o jachetă sau o geacă de blugi. Dar dacă vrei să imprimi ţinutei o notă elegantă, sacoul este de neînlocuit.

Eu am purtat azi un sacou roşu intens, dar fireşte că poţi alege orice altă culoare, mai puternică sau neutră, în funcţie de preferinţele tale.

Pantofii cu platformă

Pantofii (şi sandalele) cu platformă sunt noul meu model preferat de încălţări. În ultima vreme nu mă mai simt confortabil purtând tocuri dar în acelaşi timp am nevoie de alungirea vizuală a siluetei  pe care o oferă un pantof înalt.

Pantofii cu platformă sunt compromisul perfect între comoditate şi înălţime aşa că îi port foarte des.

Accesoriile

Un colier de lemn, o geantă cross-body, ochelarii – accesorii adăugate rapid dar care aduc un mare plus de stil ţinutei.

Am obţinut astfel o ţinută casual care nu mi-a luat mai mult de 3 minute ca s-o pun laolaltă. Dacă te inspiră, iată ce îţi recomand.

  • Blugii pe care îi port eu sunt de la Bonprix. Modele similare găseşti aici sau aici.
  • Un tricou în dungi tot la Bonprix.
  • Un sacou roşu găseşti la Factcool aici, aici sau aici.
  • Pantofi albi cu platformă la Born2Be aici sau aici.
  • Poşetă cross-body asemănătoare la CCC.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol de pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Ce este o ţinută-uniformă şi de ce avem nevoie de ea

Ce sunt blugii wide fit şi cum să-i porţi cu stil

6 moduri diferite de a purta roşu

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum să te îmbraci cu stil în 3 minute
Article Name
Cum să te îmbraci cu stil în 3 minute
Description
O ţinută casual cu blugi, tricou în dungi şi sacou roşu.
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *