Când vrei să porţi contraste deşi e vară

Vara nu este un anotimp al contrastelor. Dimpotrivă. Lumina atotprezentă a soarelui îndulceşte contururile, umbrele sunt mai estompate iar amurgul parcă se topeşte în noapte.

Ne îmbrăcăm, de obicei, în culori deschise, alb în toate nuanţele sale, bejuri, culoarea nisipului, verde olive, albastru prăfuit, păstrând culorile puternice pentru toamnă.

Dacă ai o tipologie cromatică soft culorile blânde ale verii ţi se potrivesc de minune, dar dacă ai una contrastantă, ca mine, culorile şterse nu aduc un serviciu tenului tău. (Găseşti mai multe informaţii despre analiza cromatică aici.)

În plus, aşa cum am mai scris, nu ader la stereotipul culorilor potrivite unui anumit anotimp – cred că poţi purta ce îţi place, oricând doreşti.

Aşa încât ţinuta de azi este una puternic contrastantă, în roşu şi negru. Am purtat o columnă de culoare neagră – pantaloni de in şi un top – peste care am îmbrăcat o cămaşă roşie supradimensionată.

Am încălţat nişte espadrile cu talpă ortopedică negre, foarte comode, şi am ales o geantă rotundă de pai la care am legat o eşarfă în nuanţe de roşu şi portocaliu.

Am completat ţinuta cu un colier statement şi ochelari de soare.

Este o ţinută plină de energia roşului, dar lejeră şi aerisită. Dacă te inspiră şi îţi doreşti piese asemănătoare, iată ce-ţi recomand.

  • O cămaşă roşie asemănătoare cu a mea găseşti la FashionDays aici şi aici.
  • Pantalonii negri de in sunt de la Bonprix. Alte modele de pantaloni negri aici şi aici.
  • O geantă asemănătoare găseşti tot la Bonprix.
  • Espadrile asemănătoare cu ale mele la Zappatos.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Roşu şi negru

Trucuri de stil – Columna de culoare

Cum să porţi negru după 50 de ani

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Când vrei să porţi contraste deşi e vară
Article Name
Când vrei să porţi contraste deşi e vară
Description
O ţinută cu o columnă de culoare neagră şi cămaşă roşie.
Author
MaxineOver50

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *