Un detaliu (sau două) animal print

La un articol de acum câteva zile, în care vă prezentam o combinaţie de fustă şi bluză ambele animal print, am primit mai multe comentarii care dezaprobau o astfel de asociere, considerând-o prea încărcată.

Deşi nu sunt deloc acord cu ideea că nu se pot asocia două printuri, fie ele leopard sau de alte tipuri, pot înţelege reticenţa în faţa unei astfel de ţinute. Până nu demult şi mie mi s-ar fi părut ciudată, dacă nu chiar nepotrivită.

Deschiderea în faţa inovaţiilor stilistice şi adoptarea unor idei noi se poate face numai treptat, prin educaţie vizuală şi stilistică. Şi numai dacă îţi doreşti, într-adevăr, să schimbi ceva în stilul tău.

Dacă toată viaţa ţi s-a spus că imprimeurile nu se combină, că poşeta se asortează cu pantofii sau că plinuţele nu trebuie să poarte dungi orizontale, evident că asta vei crede şi aşa te vei îmbrăca. Ba mai mult, vei considera că aceste reguli sunt corecte şi de neîncălcat.

Doar dacă eşti cumva nemulţumită de stilul tău şi îţi doreşti o schimbare, numai atunci devii permeabilă la idei stilistice noi şi ai posibilitatea de a absorbi şi aprecia viziuni alternative.

Tocmai pentru că cititoarele care mă urmăresc se află în diverse stadii de evoluţie stilistică, articolele mele prezintă ţinute extrem de diverse.

De la ţinutele clasice, elegante, care respectă în bună măsură vechile reguli de stil, la ţinute nonconformiste, care combină în mod neaştepat imprimeuri sau culori sau care includ piese trendy şi tinereşti.

Speranţa mea este ca fiecare dintre voi să găsească aici inspiraţia pentru a-şi descoperi propriul drum stilistic şi a depăşi limitele prejudecăţilor vestimentare (şi nu numai!) cu care am crescut.

Ţinuta de azi

Aşa stând lucrurile, ţinuta de azi este una clasică, în stil office: pantaloni bleumarin, o bluză cu eşarfă albastru închis şi un sacou galben muştar.

Dar pentru că am vrut să aduc un strop de dinamism ţinutei am purtat nişte botine cu leopard print pe care le-am asortat discret cu cerceii rotunzi. Iar la final am completat ansamblul cu o geantă maro roşcat, pe care am ales-o deoarece nuanţa contrastează atât cu pantalonii cât şi cu sacoul.

Am obţinut astfel o ţinută îndeajuns de sobră pentru a putea fi purtată la birou dar, în acelaşi timp, colorată şi veselă.

Dacă te inspiră, iată ce îţi recomand.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Este animal print potrivit pentru o ţinută office?

Animal print – imprimeu sau culoare?

Leopard print. O dată, de două ori… adjudecat!

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Un detaliu (sau două) animal print
Article Name
Un detaliu (sau două) animal print
Description
O ţinută cu pantaloni bleumarin, bluză albastru închis, sacou galben şi botine animal print.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *