Cum să-ţi compui o ţinută de tranziţie

Când toamna este caldă încă, în zilele cu dimineţi şi seri răcoroase dar cu soare şi temperaturi de vară la amiază, în aceste zile purtăm cee ce se cheamă ţinute de tranziţie.

În această perioadă în loc să porţi o singură bluză groasă, pe care nu poţi s-o scoţi de pe tine când e cald, e mult mai înţelept să porţi mai multe straturi de haine. De exemplu, un tricou simplu, alb, pe deasupra o cămasă iar peste cămaşă un cardigan, o jachetă sau un trench.

O ţinută de tranziţie te ajuta ca atunci când creşte temperatura să renunţi foarte simplu la piesa exterioară şi sa-ţi păstrezi aspectul organizat şi elegant.

Hainele de tranziţie trebuie să fie uşoare, nu prea groase, simplu de îmbrăcat şi de purtat pe umeri. O geacă de blugi sau una de piele, un sacou sau un cardigan sunt piese care n-ar trebui să-ţi lipsească din garderobă şi care te ajută să-ţi compui ţinute de tranziţie practice şi elegante.

Am selectat aici câteva din ţinutele mele mai vechi sau mai noi, cu speranţa că îţi vor oferi idei în alcătuirea propriilor tale ţinute de tranziţie.

Geaca de blugi

Clasica geacă de blugi este o piesă de tranziţie minunată, pe care o poţi purta până târziu în toamnă. Iată câteva exemple.

Găseşti modele frumoase de jachete de blugi la AboutYou, inclusiv pentru măsuri mari.

Geaca de piele

Când dimineţile şi serile sunt mai răcoroase, o geacă de piele e perfectă. Nu doar îţi ţine de cald, dar adaugă ţinutei tale o notă tinerească şi cool.

Dacă îţi doreşti o geacă de piele trendy, vezi modelele de la Bonprix sau AboutYou.

Sacoul

Sacoul este piesa ideală dacă vrei să aduci un plus de eleganţă unei ţinute casual. Poţi purta sacourile în ţinute de tranziţie nu doar la birou, cu cămăşi office ci şi cu tricouri cu dungi sau înflorate, cu blugi, cu fuste colorate sau chiar cu hanorace sau pantaloni sport.

Eu mi-am cumpărat cele mai multe dintre sacouri de la Bonprix dar găseşti modele elegante şi trendy şi la Factcool.

Cardiganul

Pufos şi călduros, cardiganul e o vedetă a ultimelor sezoane de toamnă şi pe bună dreptate. E uşor de îmbrăcat, comod, mai puţin pretenţios decît un sacou şi dacă nu vrei să-l mai porţi pe umeri, încape cu uşurinţă în geantă.

Cardiganele se găsesc în majoritatea magazinelor online dar pentru îmi plac în mod deosebit cele de la Factcool, iar pentru mărimi mari, cele de la Bonprix.

Ce încălţăminte porţi

Depinde cît de friguroasă eşti 🙂

Poţi purta ghete sau botine pe piciorul gol, sneakers, pantofi oxford sau cizme înalte, care dau un aer stilat oricărei ţinute.

Sper ca ideile mele să-ţi fie de folos şi să te ajute să-ţi compui ţinute de tranziţie comode şi stilate, în care să te simţi şi să arăţi minunat.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi sacoul dacă eşti plinuţă

Cum să porţi geaca de blugi

Pantaloni pentru siluete plinuţe

Blugi pentru plinuţe – mărimi, modele, magazine

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

Summary
Cum să-ţi compui o ţinută de tranziţie
Article Name
Cum să-ţi compui o ţinută de tranziţie
Description
Cum să-ţi compui o ţinută de tranziţie cu stil. Poartă jachete de blugi sau de piele, cardigane, sacouri sau blazere.
Author
Maxine Over 50

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *