Crăciun în animal print? De ce nu?

Majoritatea ţinutelor de Crăciun mizează pe culorile clasice – roşu şi verde – plus neutrele elegante – negru şi auriu.

Dar dacă roşul nu e culoarea ta sau dacă iubeşti animal printul, nu e deloc nepotrivit să te îmbraci în imprimeul tău preferat de Crăciun.

Ţinuta mea de azi ilustrează felul cum poţi alcătui un ansamblu elegant şi sărbătoresc, purtând animal print.

Am mai multe bluze cu acest imprimeu şi am ales-o pe cea mai elegantă dintre ele,  o bluză de voal cu guler înalt, mâneci bufante şi manşete.  Deşi nu se văd în imagini, mânecile şi gulerul se încheie cu nişte mici năsturaşi aurii sferici, care dau bluzei un aer victorian, foarte trendy.

Am asortat bluza cu o fustă plisată aurie dintr-un jerse fluid, feminină şi elegantă. Fiind o ţinută de ocazie, am ales pantofi cu toc şi un colier cu ciucure auriu.

Poşeta plic poate părea o alegere riscantă deoarece are şi ea un imprimeu animal print, dar diferit de al bluzei. Am dorit s-o port pe aceasta deoarece are exact aceeaşi nuanţă ca şi fusta, iar imprimeul bluzei contrastează frumos cu cel al poşetei.

Evident, dacă nu aveam o poşetă care să aibă aceste  calităţi aş fi purtat un plic negru care ar fi mers la fel de bine.

Este o ţinută elegantă, dar nu atât de specifică Crăciunului încât să n-o poţi purta şi cu alte ocazii – la teatru, la o cină la restaurant sau la un eveniment sofisticat.

Dacă ţinuta mea te inspiră, iată unde poţi găsi piese asemănătoare:

Bluză  aici
Fustă  aici
Pantofi  aici
Poşetă  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Începe să arate a Crăciun

Culoarea Crăciunului

Două trenduri de sezon – pliseuri şi animal-print

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Crăciun în animal print? De ce nu?
Article Name
Crăciun în animal print? De ce nu?
Description
O ţinută elegantă cu bluză animal print şi fustă plisată aurie.
Author
MaxineOver50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *