Cum m-aş îmbrăca la un garden party

Am primit în ultima vreme, de la câteva din cititoarele mele, cerea de a prezenta ţinute de ocazie, în special de nuntă.

Oricât de mult mi-ar plăcea să le îndeplinesc rugămintea, mă tem că nu pot. Motivul e simplu: nu merg la nunţi şi în general, nu merg la ocazii din cale-afară de elegante.

Şi pentru că îmi cumpăr doar haine pe care le pot purta în mod curent, nu am în garderobă rochii de cocktail, rochii lungi sau pantofi cu toc foarte înalt.

Ca să răspund, totuşi, cititoarelor care doresc să vadă şi ţinute mai elegante, am pregătit astăzi o ţinută mai specială, pe care aş purta-o, de exemplu, la un garden party.

Piesa de la care am pornit este o bluză de voal cu mâneci bufante, pe care o am de foarte multă vreme. Este foarte lejeră şi aerisită, iar mânecile au un detaliu interesant – sunt desfăcute pe toată lungimea, de la umăr la manşetă.

Am purtat bluza cu nişte pantaloni albi evazaţi pe sub care mi-am pus un pantalon modelator nude, pentru a nu lăsa vreun crâmpei vizibil de celulită. 🙂

Pantofii şi poşeta plic sunt gri, în aceleaşi nuanţe ca şi imprimeul bluzei iar drept bijuterii am ales un şirag lung de perle şi nişte cercei asortaţi.

Este o ţinută destul de elegantă pentru a fi purtată la o căsătorie civilă, la operă sau la o petrecere de vară în aer liber.

Toate piesele care o compun sunt de multă vreme în garderoba mea, dar dacă îţi doreşti unele asemănătoare, iată ce îţi recomand.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi pantaloni albi când ai siluetă pară

Care e lungimea potrivită a pantalonilor şi cu ce pantofi îi purtăm

Care este culoarea vacanţei pentru tine?

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum m-aş îmbrăca la un garden party
Article Name
Cum m-aş îmbrăca la un garden party
Description
O ţinută elegantă cu o tunică din voal în nuanţe de gri şi pantaloni albi.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *