Cum să asortezi o fustă multicoloră

Ţi s-a întâmplat vreodată să te laşi cucerită de un imprimeu fabulos şi să-ţi cumperi piesa respectivă – fie ea fustă, pantalon sau bluză – pentru ca apoi să ai dificultăţi în asortarea ei?

În mod ciudat, pentru multe femei asortarea hainelor cu imprimeuri reprezintă o dificultate, aşa că aleg să poarte mai degrabă culori uni.

Spun că e ciudat pentru că, de fapt, asortatea imprimeurilor este foarte simplă: culorile printului te ghidează fără greş.

Tot ce ai de făcut este să alegi una sau două culori dintre culorile imprimeului şi să-ţi completezi ţinuta folosind piese în aceste culori.

Ţinuta mea de azi ilustrează felul cum poţi asorta, cu mare uşurinţă, un imprimeu multicolor.

Punctul de plecare a fost această fustă pe care am luat-o anul trecut de la Bonprix şi care m-a cucerit atunci cu desenul ei abstract.

Imprimeul conţine multe culori: crem, bleumarin, albastru, verde, lila şi portocaliu. Tot ce am avut de făcut a fost să aleg dintre ele culorile cu care voi asorta fusta.

Am purtat, deci, un tricou albastru, am încălţat saboţii lila pe care i-aţi mai văzut şi în alte ţinute şi mi-am pus pe deasupra o jachetă din denim.

Am adăugat un accent portocaliu – colierul – şi am completat ţinuta cu o geantă shopper bleumarin.

Desigur, sunt şi situaţii când poţi asocia două imprimeuri sau poţi introduce o nouă culoare în ţinută. Totuşi, dacă nu eşti foarte experimentată, recomandarea mea e să rămâi în cadrul cromatic conturat de imprimeu.

Aplicînd această regulă simplă nu vei da greş în asortarea pieselor cu imprimeuri multicolore şi vei obţine mereu ţinute armonioase.

Dacă ţinuta mea de azi te inspiră, iată ce îţi recomand.

  • Fusta este de anul trecut şi nu mai e disponibilă. Dar dacă ţi-ar plăcea o fustă cu imprimeu multicolor, iată nişte modele frumoase la Answear aici, aici, aici sau aici.
  • Jacheta mea e de la Bonprix, nu mai e disponibilă dar găseşti un model similar aici sau aici.
  • Dacă îţi doreşti nişte papuci lila găseşti modelul pe care îl port eu la CCC. Şi la ePantofi găseşti modele frumoase aici, aici sau aici.
  • Geanta e de la Bonprix, o găseşti aici.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cel mai simplu mod de a asorta o rochie cu imprimeu

Cum să-ţi asortezi hainele (III). Ţinute multicolore.

Cum să porţi o fustă cu imprimeu îndrăzneţ când eşti plinuţă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum să asortezi o fustă multicoloră
Article Name
Cum să asortezi o fustă multicoloră
Description
O ţinută cu fustă multicoloră, asortată în culorile imprimeului.
Author
MaxineOver50

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *