Culori de Valentine’s Day

Am văzut pe Instagram o mulţime de ţinute de Valentine’s Day, de la rochii cambrate şi sexy până la pulovere roz cu inimioare, fiecare potrivită pentru un anumit fel de a sărbători ziua.

Pentru mine, nici Valentine’s Day nici Dragobetele de pe 24 februarie nu au o semnificaţie deosebită. Poate pentru că în perioada romantică a tinereţii mele din anii 80 aceste sărbători nu erau cunoscute, deci nu le asociez cu dragostea.

Totuşi, deşi există o mulţime de opinii care consideră Sf. Valentin o sărbătoare comercială şi neautentică, îmi place ideea unei zile dedicate dragostei.

În existenţa noastră, atât de aglomerată de grijile cotidiene, e bine să existe din când în când o zi în care să ne reconectăm cu sentimentele noastre şi să ne readucem aminte că iubim.

Noi vom petrece Valentine’s Day acasa, cu o cină simplă şi un vin bun.

Pentru noi este o zi specială fiindcă pe 14 februarie ne-am văzut pentru prima oară, acum o mulţime de ani. Dar pentru că am reuşit să păstram vie emoţia acelui moment, nu simţim nevoia să sărbătorim altfel decât o facem în fiecare zi.

Mi-am ales, deci, o ţinută comodă, fără inimioare, dar care sugerează semnificaţia Valentine’s Day prin colorit şi imprimeu.

Roşu şi roz sunt culorile zilei, aşa că voi purta o bluză cu imprimeu floral în aceste nuanţe, pantaloni creion mov şi balerini fuchsia.

Dacă ţinuta mea te inspiră, iată unde poţi găsi piese asemănătoare:

Bluză  aici sau aici
Pantaloni  aici
Balerini  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cu ce asortezi movul? Încearcă roşu.

Două broşe pe-o cămaşă fuchsia

Culori pe care le purtăm rar – violet

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Culori de Valentine’s Day
Article Name
Culori de Valentine’s Day
Description
O ţinută cu bluză cu imprimeu floral roz şi fuchsia, pantaloni mov şi balerini fuchsia.
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *