Cinci moduri de a purta o fustă albă de blugi

Zilele trecute am bifat o premieră în garderoba mea de vară: o fustă albă de blugi pe care mi-am comandat-o de la Bonprix. E curios că, deşi am cîteva perechi de pantaloni albi, nu aveam în dulap nici o fustă albă.

Imediat ce-am primit-o am început să compun în minte ţinute: merge cu bluza aia, şi cu cămaşa cu dungi, şi cu tunica înflorată, şi cu… jumătate din dulapul meu 🙂

Asta înseamnă o piesă de bază în garderobă – să poată fi purtată în cât mai multe combinaţii şi ţinute. O fustă albă, fie ea din denim sau orice altă ţesătură, e elegantă şi aduce ţinutei din care face parte o notă sofisticată şi un aer relaxat de vacanţă.

Din nenumăratele variante de ţinute care mi-au trecut prin cap am ales cinci, pe care ţi le prezint aici.

Cu o cămaşă în dungi

Am combinat fusta albă de blugi cu o cămaşă cu dungi verticale, galben-lamâie, pe care o port peste un top alb. Am ales o geantă încăpătoare din material textil şi pentru că mânerele genţii sunt maro, am purtat accesorii (sandale, colier si brăţări) de aceeaşi culoare.

Cu un tricou roz

A doua ţinută e foarte simplă şi relaxata, cu un tricou roz tot de la Bonprix, pe care l-am comandat pentru că mi-a placut desenul alb cu cele doua păpădii. Am purtat nişte sandale roz de anul trecut, un colier multicolor şi această geanta in culori delicioase care e încă disponibilă aici.

Cu o tunică în dungi alb-roşii

Mi-s dragi dungile şi le port adesea, în total dezacord cu regula de stil care zice că femeile plinuţe n-ar trebui să poarte dungi orizontale.

Aici port fusta albă de blugi cu o tunică lejeră de vâscoză (Bonprix also) şi accesorii de la maxine.ro. Îmi place felul subtil în care dungile de la sandale se armonizează cu cele de pe bluză, iar accentele negre aduc dinamism ţinutei.

Cu cămaşă albă şi jachetă

Am vrut să încerc o ţinută de sfârşit de vară, care ar putea să mergă şi la birou. Aşa că am combinat fusta cu o cămaşă albă şi un sacou dintr-un material care imită pielea întoarsă.

Apoi m-am gândit să văd cum ar merge aceeaşi ţinută cu o geacă de blugi olive şi mi-a plăcut rezultatul 🙂

Tradiţionalul alb-albastru

Fireşte că din seria mea de ţinute nu putea lipsi combinaţia clasică de alb şi albastru. Aici am combinat fusta cu o bluză foarte drăguţă cu dungi şi mici detalii roşii şi am adăugat o poşetă cross-body care e una din piesele de bază din colecţia mea de accesorii.

Cu riscul de a fi cam prea matchy-matchy, am încălţat nişte balerini în dungi alb cu roşu şi am legat de mânerul poşetei această eşarfă clasică în alb-albastru-roşu.

Sper ca ideile mele să te inspire şi să te ajute să-ţi compui ţinute de vară pline de stil, în care să te simţi şi să arăţi minunat.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

Summary
Cinci moduri de a purta o fustă albă de blugi
Article Name
Cinci moduri de a purta o fustă albă de blugi
Description
Cum să porţi o fustă albă de blugi: cu cămaşi, cu tunici, cu tricouri, cu jachete.
Author
Maxine Over 50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *