Ultima rochie a verii şi două ţinute diferite

A trecut vara.

Chiar dacă vor mai fi multe zile frumoase, ele vor fi zile de toamnă, în care efervescenţa verii s-a transformat în nostalgie.

Am vrut să celebrez această ultimă zi de vară purtând o rochie deosebită pe care mi-am cumpărat-o anul trecut, tot către finalul verii şi pe care n-am avut ocazia s-o port decât o dată.

Este o rochie de un roşu închis cu un imprimeu vegetal multicolor, care îţi permite să-ţi exersezi creativitatea în accesorizarea ei.

Deşi rochia pare greu de asortat, accesorizarea este de fapt foarte simplă:  tot ce ai de făcut este să alegi accesorii în culorile imprimeului.

Eu am creat două accesorizări, plecând de la două dintre culori: galbenul şofran şi verdele turcoaz.

Galben

În prima ţinută am ales un colier galben cu ciucure, nişte cercei galbeni şi sandale asortate. Ca să păstrez gama de culori evitând, în acelaşi timp, monotonia, am ales o poşetă plic aurie.

Turcoaz

Pentru cea de-a doua ţinută am găsit în cutia mea de bijuterii un colier cu pandantiv turcoaz, format din piese în culorile rochiei.

M-am temut că ţinuta va deveni prea încărcată dacă-l voi folosi dar mi-a plăcut corespondenţa cu culorile imprimeului, aşa că l-am păstrat.

Deoarece montura colierului este argintie am ales nişte cercei şi o poşetă argintie. Sandalele sunt o nuanţă mai deschisă de turcoaz decât imprimeul dar se păstrează în aceeaşi gama cromatică.

Cele două ţinute ilustrează felul cum poţi accesoriza creativ hainele cu imprimeuri – fie ele florale sau de alt tip.

Desigur, varianta cea mai comună ar fi fost să apelez la negru (sandale şi poşetă), deoarece este şi el prezent în imprimeu, dar accesoriile colorate creează o ţinută mult mai chic.

Această rochie minunată este de la brandul englezesc Roman (roman.co.uk) şi o poţi găsi aici, în mărimi de la UK 10 la UK 20 – mărime pe care o port eu.

Accesoriile sunt, majoritatea, de multă vreme în garderoba mea, dar am căutat pentru tine unele asemănătoare.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

O rochie roşie şi o amintire

Cel mai simplu mod de a asorta o rochie cu imprimeu

Cum să porţi o rochie de vară la birou

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Ultima rochie a verii şi două ţinute diferite
Article Name
Ultima rochie a verii şi două ţinute diferite
Description
O rochie roşie cu imprimeu vegetal multicolor şi două accesorizări diferite.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *