O ţinută de birou în negru şi animal print

Ieri a început şcoala, semn că sezonul vacanţelor (de vară) s-a încheiat pentru acest an. Vrem, nu vrem, trebuie să ne întoarcem la birou şi să ne reintrăm în rolurile noastre de fiecare zi.

Pentru multe femei, perioada de dimineaţă de dinainte de plecarea la muncă este una dintre cele mai stresante ale zilei, pentru că au de rezolvat o mulţime de lucruri în timp limitat. Micul dejun, pregătirea copiilor pentru şcoală (dacă e cazul), toaleta personală, şi nu în ultimul rând, alegerea şi îmbrăcarea ţinutei pentru ziua respectivă.

Eu personal am preferat întotdeauna, pe vremea când nu lucram de acasă, să-mi pregătesc ţinutele de cu seară, pentru a câştiga timp dimineaţa şi a micşora stresul.

Dar nu toate femeile fac asta, fie pentru că se simt prea obosite seara, fie pentru că au o fire mai spontană şi preferă să se îmbrace în acord cu ce simt în dimineaţa respectivă.

Şi cum un strop de inspiraţie în plus nu strică niciodată, vă prezint azi o ţinută de birou potrivită vremii calde de toamnă de afară, şi care poate fi alcătuită în maxim 5 minute.

Ţinuta de azi

Am purtat o fustă cu animal print în culori neutre, un top crem şi un sacou negru – nimic mai simplu. Am încălţat nişte pantofi decupaţi cu toc gros bej şi am ales o geantă de umăr încăpătoare, tot bej.

(Înainte vreme era obligatoriu să-ţi asortezi geanta cu pantofii, apoi acest tip de asortare a devenit demodat şi considerat chiar lipsit de stil. Acum, aşa cum se întâmplă cu moda, a revenit în trend aşa că poţi purta fără grijă pantofi şi geantă de aceeaşi culoare.)

Desigur, aş fi putut să port si accesorii negre sau maro sau orice combinaţie de negru, bej şi maro, adică în culorile imprimeului fustei.

Este o ţinută în culori neutre, simplă şi elegantă, pe care o poţi asambla foarte rapid, fără bătaie de cap.

Dacă te inspiră, iată ce îţi recomand.

  • O fustă cu animal print găseşti la Reserved sau la AboutYou aici sau aici.
  • Un sacou negru la Factcool aici sau aici.
  • Pantofi bej cu toc gros poţi găsi la Born2Be aici sau aici şi la CCC aici sau aici.
  • O geantă asemănătoare găseşti la Mohito.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Animal print – un imprimeu controversat

Este animal print potrivit pentru o ţinută office?

O ţinută office cu rochie neagră şi sacou

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
O ţinută de birou în negru şi animal print
Article Name
O ţinută de birou în negru şi animal print
Description
O ţinută cu fustă animal print, sacou negru ţi accesorii bej.
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *