Începe să arate a Crăciun

Nu ştiu dacă şi la voi e la fel, dar pentru mine curăţenia de Crăciun este una din etapele care mă introduc treptat în atmosfera de sărbătoare.

Geamurile curate, perdelele care miros proaspăt, faptul că am curăţat locurile greu accesibile, toate acestea îmi dau o senzaţie de curăţenie şi prospeţime pe care o asociez mereu cu starea de sărbătoare.

În plus, îmi place să decorez casa de Crăciun cu perne în carouri, ghirlande, coroniţe şi mă bucur ca un copil când aranjez prin casă micile obiecte decorative.

Să am o casă curată şi frumos împodobită este una din bucuriile mele de sărbători. O alta este să mă îmbrac festiv în zilele de Crăciun, fie că îmi întâmpin familia la masă, merg la nişte prieteni sau ies la o plimbare. 

Sunt sigură că şi voi vă gândiţi cum vă veţi îmbrăca de Crăciun, de aceea am pregătit câteva idei de ţinute, pe care le puteţi adapta cu uşurinţă şi pe care am să vi le prezint în următoarele zile.

Ţinuta de azi este o reinterpretare a unei combinaţii coloristice clasice de Crăciun: roşu şi verde.

Aţi mai văzut în ţinutele mele această fustă plisată verde, pe care aici am combinat-o cu un pulover într-o nuanţă asemănătoare.

Am fost tentată să port pe deasupra un sacou roşu care ar fi imprimat ţinutei un aer  tipic de Crăciun. Dar m-am gândit că o culoare din aceeaşi gamă, dar ceva mai temperată – bordo – este mai potrivită pentru o ţinută de toată ziua.

Am completat ţinuta cu nişte cizme într-o nuanţă mai închisă de bordo, iar geanta şi colierul le-am ales de culoare maro caramel.

Dacă ţinuta mea te inspiră şi îţi doreşti piese asemănătoare, iată unde poţi găsi:

Fustă  aici
Pulover  aici
Jachetă  aici
Cizme  aici
Geantă  aici
Colier  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Culoarea Crăciunului

6 moduri diferite de a purta roşu

Mic ghid pentru alegerea cadoului perfect (I)

Mic ghid pentru alegerea cadoului perfect (II)

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Începe să arate a Crăciun
Article Name
Începe să arate a Crăciun
Description
O ţinută cu fustă şi pulover de culoare verde şi jachetă de piele bordo.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *