Tot ce ai de făcut este să schimbi accesoriile

Am scris adesea despre puterea accesoriilor de a schimba caracterul unei ţinute.

Dacă piesa de bază este destul de versatilă, este suficient să schimbi pantofii, poşeta sau bijuteriile ca să treci de la o ţinută office la una casual sau de ocazie.

Desigur, cuvântul esenţial aici este versatil. Cu alte cuvinte, piesa pe care o porţi ar trebui să se situeze între cele două extreme: nici prea casual, nici prea sofisticată.

Pentru că nu vei reuşi să transformi nişte blugi super uzaţi în ţinută elegantă şi nici o rochie lungă cu paiete în outfit casual, indiferent de accesoriile folosite.

Un experiment stilistic

Am făcut un mic experiment stilistic în care am ilustrat felul cum aceeaşi ţinută, formată din rochie şi sacou, îşi poate schimba caracterul şi aspectul doar schimbând accesoriile.

Am ales o rochie care, datorită versatilităţii sale, este candidata perfectă pentru o astfel de transformare.

Este o rochie din jerse, uşor cambrată pe talie şi cu fustă în A. Am cumpărat-o acum ceva vreme de la Bonprix mai ales datorită imprimeului, care este o combinaţie de animal printuri mixate într-un mod foarte interesant, dar şi pentru că are o croială avantajoasă pentru silueta mea.

Pe deasupra mi-am pus un sacou bej deschis, cu o linie clasică ce pune talia în evidenţă.

Am ales cu grijă accesoriile şi am obţinut trei ţinute diferite.

Ţinuta elegantă

Pantofi de piele întoarsă negri, o poşetă plic, colier şi cercei aurii şi iată o ţinută elegantă, potrivită pentru o seară la teatru sau un eveniment special.

Ţinuta casual

Cu gulerul sacoului ridicat, o geantă cross-body şi pantofi cu platformă ţinuta s-a transformat într-una casual, numai bună pentru o plimbare de weekend prin centru.

Ţinuta office

Iar într-o dimineaţă când te grăbeşti la birou, nimic mai simplu decât să încalţi nişte botine bej şi să completezi ţinuta cu o geantă office şi bijuterii argintii.

Iată cum, cu nişte schimbări aparent minore, putem alcătui ţinute diferite, pe care să le purtăm în împrejurări şi cu ocazii diverse. Aceasta este puterea accesoriilor.

Dacă ţinutele mele te-au inspirat, iată ce-ţi recomand.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să accesorizezi o rochie înflorată

Trenduri după 50 de ani – Accesoriile

Un accesoriu subestimat – cureaua

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Tot ce ai de făcut este să schimbi accesoriile
Article Name
Tot ce ai de făcut este să schimbi accesoriile
Description
Trei ţinute diferite cu o rochie animal print, un sacou crem şi trei seturi de accesorii.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *