Ce se poartă – satinul

Sunt departe de a fi o adeptă necondiţionată a trendurilor, mai ales că unele dintre ele sunt stranii sau de-a dreptul urâte.

Totuşi, cred că dacă îţi doreşti un stil actual şi proaspăt, este necesar să fii la curent cu noile tendinţă şi să adopţi, cu discernământ, pe acelea care ţi se potrivesc.

Deoarece sunt plinuţă şi ştiu foarte bine că croielile clasice sunt mai avantajoase pentru mine, nu adopt prea des trenduri în materie de croieli.

Pe de altă parte, iubesc culorile şi texturile aşa că îmi place să introduc în garderoba mea haine în culorile care se poartă sau realizate din materiale nu neapărat noi, dar care au redevenit la modă.

Cum este satinul.

În ultimii doi ani satinul a devenit tot mai prezent în magazinele fizice sau online (de unde eu cumpăr exclusiv). Se găsesc bluze, cămăşi, fuste sau rochii din satin şi mărturisesc că n-am rezistat tentaţiei de a-mi cumpăra şi eu câteva piese.

Ultima mea achiziţie este un sacou de satin chartreuse de la H&M, care era substanţial redus şi care mi-a aprins imaginaţia: “Ce de ţinute minunate aş putea alcătui cu sacoul ăsta!” 🙂

Aşa că astăzi v-o prezint pe prima dintre ele, în care am asociat chartreuse cu maro.

Deşi chartreuse pare o culoare greu de asortat, în realitate se potriveşte foarte bine cu multe altele. Pe lângă maro şi negru, arată senzaţional cu culori închise şi reci precum bleumarin, mov, antracit sau bordo.

În ţinuta de azi am purtat sacoul cu o fustă plisată (care şi ea are o textură satinată) şi un top maro, alcătuind astfel o columnă de culoare care subţiază silueta. Pentru că am dorit un imprimeu care să aducă varietate, am ales accesorii animal print.

Am obţinut astfel o ţinută în care se asociază armonios piese clasice şi moderne şi care, datorită culorii superbe a sacoului, nu poate trece neobservată.

Dacă ţinuta mea te inspiră, iată unde găseşti piese asemănătoare:

Sacou  aici
Fusta  aici
Top  aici
Pantofi  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Chartreuse

Nu ştii cu ce să asortezi maroul? Ce zici de fuchsia?

Negru şi maro – demodat sau trendy?

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Ce se poartă - satinul
Article Name
Ce se poartă - satinul
Description
O ţinută cu fustă plisată şi top maro şi un sacou de satin chartreuse.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *