Imprimeuri florale de toamnă

Dacă, la fel ca mine, iubeşti imprimeurile florale, poţi să te bucuri. Deşi vara a trecut acestea au rămas în continuare preferatele stiliştilor.

Paletele de culori au devenit mai pline, mai bogate, iar imprimeurile nu mai au nuanţele pastel ale florilor de primăvară, dar sunt la fel de frumoase.

Printurile care se poartă în toamna asta au de obicei fundal închis la culoare (negru, bleumarin, mov) iar florile sunt fie mărunte, fie mari şi pronunţat desenate.

Ţinuta de azi are drept personaj principal o astfel de rochie cu floricele mici, stilizate, pe fond negru. Pentru că florile sunt roşu închis am ales să port rochia cu nişte ghete bordo care se asortează cu imprimeul.

Pe deasupra am purtat o geacă neagră din denim, care se potriveşte cu fundalul închis al imprimeului. Ca să aduc şi o notă mai deschisă la culoare, am ales o geantă ţesută, cu dungi bej şi bordo şi o curea în aceeaşi nuanţă de bej.

Pe lângă contrastul cromatic, dungile de pe geantă, cu dispunerea lor ordonată, contrastează şi atenuează desenul dezordonat al rochiei.

Dacă ţinuta mea te inspiră, iată unde poţi găsi rochii înflorate şi piese asemănătoare celor pe care le port eu.

Rochie  aici, aici, aici, aici sau aici
Jachetă  aici sau aici
Geantă  aici
Ghete  aici
Curea  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Culori de toamnă, culori de primăvară

Denim, bordo şi o prietenă veche

Olive şi ruginiu – inspirată de toamnă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Imprimeuri florale de toamnă
Article Name
Imprimeuri florale de toamnă
Description
O rochie cu imprimeu floral de toamnă şi jachetă denim neagră.
Author
Maxine Over 50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *