Când nu poţi rezista unui imprimeu floral

Unul dintre motivele pentru care prefer cumpărăturile online este acela că îmi lasă timp de gândire şi evit astfel cumpăratul din impuls.

La toate magazinele de unde cumpăr am cont de client şi listă de produse favorite, în care includ toate produsele care îmi atrag atenţia atunci când vizitez paginile magazinului.

Uneori păstrez produsele în lista de favorite săptămâni de-a rândul până mă hotărăsc dacă le cumpăr sau nu, sau până când apare vreo reducere.

Dar există şi excepţii.

Se întâmplă uneori să dau peste câte o piesă care îmi place foarte mult, are un preţ convenabil (adesea redus) şi la care nu mai e disponibilă decât mărimea mea.

În aceste situaţii, destul de rare de altfel, dacă produsul respectiv chiar îmi place, îl cumpăr imediat pentru că este evident că stocul e practic epuizat şi nu-l voi mai găsi zilele următoare.

Aşa s-a întâmplat cu rochia pe care o port azi. Este o rochie cu croială foarte simplă, fără mâneci, din jerse de vâscoză, care m-a cucerit cu imprimeul ei floral pe fond albastru închis.

Deşi în ultima vreme prefer imprimeurile florale mai stilizate, ceva din coloritul acestei rochii m-a atras în mod deosebit şi cum era evident că stocul e pe sfârşite, am comandat-o imediat.

Ţinuta de azi

Aşa cum fac de obicei, am ales piesele cu care să asortez ţinuta plecând de la culorile imprimeului: roz, galben, turcoaz şi albastru închis.

Aşa se face că am purtat rochia cu un sacou verde turcoaz, sandale galbene, o geantă cross-body albastru închis şi cercei rotunzi galbeni.

Am obţinut, astfel, o ţinută veselă şi colorată, care, deşi are o cromatică de primăvară, poate fi purtată şi la începutul toamnei.

  • Rochia este de la Bonprix, dar cum spuneam, nu mai e disponibilă acum. Am găsit însă nişte modele foarte frumoase aici, aici, aici, aici sau aici.
  • Un sacou verde turcoaz găseşti la AboutYou aici sau aici.
  • Sandale galbene cu toc mediu la Born2Be aici sau aici.
  • Geantă cross-body albastră la CCC.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Când iubeşti imprimeurile florale

Când te laşi inspirată de culorile imprimeului

Imprimeuri florale de toamnă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Când nu poţi rezista unui imprimeu floral
Article Name
Când nu poţi rezista unui imprimeu floral
Description
O ţinută cu o rochie cu imprimeu floral, sacou turcoaz şi accesorii galbene.
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *