Cum să-ţi asortezi hainele (II). Ţinute în două culori.

Dacă primul articol din seria Cum să-ţi asortezi hainele ţi s-a părut interesant, sper că şi acesta îţi va oferi idei folositoare.

Ţinutele într-o singură culoare pot să pară uneori pretenţioase şi prea căutate, aşa că cele în două culori sunt cele mai frecvente, pentru că sunt necomplicate şi uşor de alcătuit.

Cea mai simplă modalitate de asortare este cea în care ţinuta este formată din două piese în culori diferite, iar accesoriile împrumută una din cele două culori. Dar adesea o astfel de ţinută poate părea banală aşa că eu prefer să folosesc accesorii de altă culoare decât cele care formează ansamblul principal.

Nu voi include aici combinaţiile cu culori neutre (negru, bej, gri, alb) pentru că acestea nu sunt dificile şi sunt folosite de majoritatea femeilor. În schimb vă voi prezenta asocieri mai puţin obişnuite, uneori surprinzătoare, care demonstrează faptul că prejudecata culorilor care „nu se potrivesc” este doar atât, o prejudecată.

Albastru şi mov

Albastru şi galben

Albastru şi verde

Albastru şi portocaliu

Albastru şi maro

Fuchsia şi verde

Fuchsia şi turcoaz

Fuchsia şi mov

Fuchsia şi albastru

Roşu şi verde

Roşu şi lila

Roşu şi mov

Roşu şi albastru

Maro şi roz

Maro şi verde

Galben şi maro

Galben şi lila

Galben şi verde

Verde şi portocaliu

Verde şi violet

Verde şi roz

Verde şi bordo

Acestea sunt doar câteva din nenumăratele combinaţii coloristice pe care le poţi face folosind culori vii. Dacă la ele adaugi şi culorile neutre vei obţine o gamă nesfârşită de asocieri cromatice din care le poţi alege pe cele care îţi plac şi ţi se potrivesc.

Dacă articolul ţi-a plăcut şi ţi s-a părut util, te invit să-l citeşti şi pe primul, despre ţinutele monocrome dar şi pe următorul, despre asortarea ţinutelor în trei sau mai multe culori.

Sper ca sugestiile mele să te ajute să-ţi asortezi hainele cu stil şi să-ţi compui ţinute frumoase şi elegante, în care să te simţi şi să arăţi minunat.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să-ţi asortezi hainele (I). Ţinute monocromatice.

Cum să porţi culorile neutre

Cum să te îmbraci colorat la orice vârstă

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

Summary
Cum să-ţi asortezi hainele (II). Ţinute în două culori.
Article Name
Cum să-ţi asortezi hainele (II). Ţinute în două culori.
Description
Idei şi sugestii de asortare a ţinutelor în două culori.
Author
Maxine Over 50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *