Cum să porţi unul din hiturile sezonului – pantofii cu platformă

Nu am fost niciodată o purtătoare de tocuri deşi le-am admirat mereu pe femeile care pot face asta cu graţie.

Desigur, am purtat toc înalt la destul de puţinele nunţi sau petreceri cu ţinută de seară la care am participat, dar cam asta a fost tot.

Ba nu, am mai purtat tocuri înalte şi subţiri – gen 10 cm – la un examen în studenţie când aveam, cred, 20 de ani. După nenumărate ore petrecute pe holurile facultăţii şi răspunzând la examen, a trebuit să merg pe jos de la Universitate la cămin, în Grozăveşti.

Ţin şi acum minte senzaţia că, realmente, îmi vor cădea labele picioarelor şi durerea înfiorătoare care a persistat ore în şir.

Am purtat, deci, mai întotdeauna pantofi fără toc sau cu toc gros, de maxim 6-7 cm. Pantofii cu toc jos/mediu se potrivesc, de altfel, stilului meu smart-casual şi se integrează firesc în ţinutele mele.

Odată cu înaintarea în vârstă tocurile devin din ce în ce mai mult o opţiune pe care nu mi-o doresc.

Totuşi, pantofii cu toc vin cu o calitate de care am nevoie: înalţă silueta şi dau ţinutei un aspect longilin.

Flatforms

Prin urmare aş avea nevoie de nişte pantofi cu talpă plată care să fie şi înalţi, în acelaşi timp. Ei bine, o astfel de minune există – sunt pantofii cu platformă plată – sau flatforms, cum se mai numesc ei în engleză.

Nu doar că sunt foarte comozi dar sunt şi super trendy, ceea ce este un avantaj în plus, mai ales după o anumită vârstă. De ce?

Pentru că dacă vrei ca ţinutele tale să aibă un aer tineresc şi modern, pantofii sunt unul din elementele la care trebuie să fii atentă.

Am văzut mult prea des femei de vârsta mea încălţate cu pantofi demodaţi şi urâţi, aleşi doar pentru că erau comozi. Fireşte, toate ne dorim pantofi comozi dar dacă ne alegem cu grijă încălţările putem avea şi comoditate şi stil.

Pantofii pe care îi port eu (şi pe care i-aţi văzut şi ieri în varianta pe negru) sunt casual şi au o talpă plată, înaltă de 5 cm. Sunt foarte moi şi comozi şi arată foarte bine purtaţi cu pantaloni evazaţi dar şi cu fuste midi sau maxi.

Astăzi i-am integrat într-o ţinută casual, cu o rochie din jerse verde cu albastru, jachetă denim şi o geantă cross-body.

Eu mi-am cumpărat pantofii acum mai bine de-un an, acest model nu mai e disponibil. Dar poţi găsi pantofi cu platformă moderni, comozi şi tinereşti în mai multe magazine.

Iar la Bonprix poţi găsi o rochie ăn aceeaşi gamă de culori ca a mea, aici, aici sau aici.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să-ţi alegi pantofii potriviţi pentru ţinuta ta

Încălţările mele de toamnă preferate

Care e lungimea potrivită a pantalonilor şi cu ce pantofi îi purtăm

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cum să porţi unul din hiturile sezonului – pantofii cu platformă
Article Name
Cum să porţi unul din hiturile sezonului – pantofii cu platformă
Description
O ţinută cu pantofi cu platformă plată, rochie maxi şi geacă de blugi.
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *