Cum înfruntăm coronavirusul la Maxine

Dragile noastre prietene,

Şi noi aici, la Maxine, încercăm să trecem cu curaj peste această perioadă grea pentru toată lumea.

Am luat o serie de măsuri de siguranţă pentru fetele din echipa noastră care vin la magazin pentru a trimite coletele către voi. Le-am asigurat mănuşi şi dezinfectanţi, dezinfectăm toate suprafeţele care vin în contact cu produsele sau coletele, am stabilit un traseu cât mai sigur şi igienic al coletelor, atât cele pe care le expediem cât şi cele primite de la furnizori.

Pentru a minimiza riscul de contagiune, am luat decizia ca pachetele cu produse returnate să stea în carantină 7-10 zile într-un spaţiu separat, înainte de a fi deschise şi verificate. Aceasta înseamnă că plăţile aferente aceastor retururi vor fi plătite ceva mai târziu. Sperăm că veţi înţelege utilitatea acestor măsuri şi ne veţi acorda acest răgaz.

În ceea ce priveşte aprovizionarea cu marfă, nu am întâmpinat până acum întârzieri din partea furnizorilor noştri. Produsele noastre sunt importate din Germania, Polonia şi UK, iar serviciile de curierat functionează încă destul de bine.

Sunt timpuri grele şi pline de incertitudini. Suntem îngrijorate pentru noi şi pentru cei dragi, multe dintre noi trebuie atât să lucreze cât şi să se ocupe de copiii care stau acasă, libertatea noastră de mişcare este mult limitată iar căldura întâlnirilor cu prietenii sau familia ne este refuzată.

Şi noi, fetele de la Maxine, trecem prin aceleaşi încercari ca şi voi. În plus, avem grija menţinerii afacerii noastre în viaţă, pentru ca după terminarea acestui calvar, să vă putem oferi în continuare haine, pantofi şi accesorii frumoase şi de calitate.

În acest moment vânzarile noastre au scăzut considerabil, dar înţelegem perfect acest lucru. Fireşte că acum, fiecare dintre noi este preocupată să se aprovizioneze cu alimente şi produse de igienă, strict necesare.

Totuşi, chiar şi în timpuri grele ca acestea, noi femeile tânjim dupa frumuseţe şi eleganţă, este în natura noastra. În doua-trei luni epidemia se va stinge, sperăm, şi vom putea ieşi iar din casă, libere şi din nou preocupate de înfăţişarea noastră.

Chiar dacă în această perioadă vei fi mai puţin tentată să-ţi cumperi haine, noi te invităm pe site măcar ca să vezi noutăţile şi să-ţi faci o listă de produse care îţi plac şi pe care ţi le-ai dori. Să-ţi faci o listă de produse favorite e o activitate terapeutică placută, care te mai scoate din grijile zilnice.

De asemenea, te invitam aici pe blog, unde vom încerca să-ţi aducem articole interesante care să te facă să uiţi puţin de coronavirus, epidemie şi boală.

Suntem împreuna în această încercare şi tot împreună o s-o depăşim. Dumnezeu ne va ajuta, cu siguranţă!

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *