Cu ce asortezi o rochie roşie

Poate că nu ţi-ai pus niciodată această întrebare pentru că nu ai o rochie roşie. Mai mult, nici prin cap nu-ţi trece să-ţi cumperi o rochie roşie. Mai ales dacă eşti plinuţă. Mai ales dacă ai “o anumită vârstă”.

Pentru că… ce ar zice colegele la birou dacă, dintr-o dată, tu care porţi de obicei bej, negru şi bleumarin ai apărea în roşu?

Pentru că… roşul atrage atenţia şi tu vrei să treci neobservată.

Pentru că… te-ai simţi ciudată, nelalocul tău purtând aşa o culoare puternică.

Ceea ce este total în regulă. Dacă te reprezintă culorile neutre şi se potrivesc personalităţii tale, dacă eşti timidă şi nu vrei să ieşi în evidenţă sau dacă pur şi simplu nu-ţi place roşul.

Dar dacă, de fapt, motivul pentru care nu porţi roşu este teama că vei stârni comentarii defavorabile, gândeşte-te mai bine.

Dacă iubeşti culorile dar nu le porţi pentru că ţi-e teamă de ce vor spune colegele, soacra sau cumnata, poate că e vremea să te întrebi pentru cine trăieşti, în fond.

În viaţă sunt multe lucruri care ne îngrădesc libertatea: jobul, situaţia financiară, eventualele probleme de sănătate, ca să numesc doar câteva.

De aceea este vital ca măcar în chestiunile care sunt pe deplin în puterea noastră să ne păstrăm capacitatea de a decide exact aşa cum vrem.

Libertatea interioară şi sentimentul că îţi eşti credincioasă ţie însăţi sunt sentimente preţioase şi nu merită să renunţi la ele pentru nimic. În nici un caz pentru prejudecăţi sociale şi temerea de gura lumii.

Iar felul cum te îmbraci este unul din modurile cele mai directe în care îţi poţi afirma libertatea personală.

Dacă îţi place să porţi anumite culori sau te îmbraci într-un anumit fel, urmează sloganul Nike: Just do it!

Fii aşa cum te îndeamnă inima, poartă roşu sau orice altă culoare care îţi place şi te face să te simţi tânără şi energică.

Viaţa e scurtă, necazurile şi problemele de tot felul sunt adesea inevitabile, aşa că orice bucurie pe care ţi-o faci este nepreţuită.

Iar o rochie roşie este, cu adevărat, o bucurie. 🙂

Mărturisesc aici, după ce am primit coletul şi am îmbrăcat rochia, n-am mai dat-o jos câteva ore. Este un roşu atât de frumos, plin şi intens, încît nu mă mai săturam s-o privesc şi s-o combin cu diverse accesorii.

Aceasta este una din variante, care m-a surprins şi pe mine: roşul purpuriu arată foarte bine cu galben muştar.

Pe lîngă geanta galbenă am purtat nişte sandale cu dungi galbene, cercei galben deschis şi un colier cu pandantiv roz cu galben.

Este prima oară când asociez roşu purpuriu cu galben muştar, este o combinaţie neobişnuită dar foarte plăcută.

Dacă te tentează şi pe tine, iată ce-ţi recomand.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să porţi roşu după 50 de ani

Cum să te îmbraci colorat la orice vârstă

Aceeaşi rochie, trei stiluri diferite

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Cu ce asortezi o rochie roşie
Article Name
Cu ce asortezi o rochie roşie
Description
O ţinută cu o rochie roşie de in şi accesorii galben muştar.
Author
MaxineOver50

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *