Ce culori se poartă în toamna 2020

Poate părea frivol să discuţi ce culori se poartă în această toamnă ciudată. Pandemia e în desfăşurare, sunt tot felul de îngrijorări legate de începerea şcolii, criza economică începe să se facă simţită.

Şi totuşi, în ciuda tuturor necazurilor pe care ni le-a adus 2020, noi femeile suntem în continuare preocupate de modă şi stil, vrem să fim frumoase şi să ne uităm cu plăcere în oglindă.

E modul nostru de a ne crea o capsulă de normalitate într-o realitate din ce în ce mai haotică şi ameninţătoare.

Aşa încât să vorbim despre culorile sezonului nu e deloc frivol, iar să-ţi faci plăcerea de a cumpăra o piesă într-una din culorile astea minunate e de-a dreptul necesar!

După atâtea griuri, bejuri şi culori neutre care au fost în trend în sezoanele de toamnă trecute, iată că în acest an revin la modă minunatele culori ale toamnei.

În toate vitrinele, reale sau virtuale, vei vedea combinaţii superbe de maro, caramel, roşu burgund, ruginiu, galben ca mierea, verde închis, olive, mov sau culoarea prunei.

Iată care sunt culorile „hot” ale sezonului şi cum le poţi asorta.

Galben

Galben ca mierea, galben portocaliu, galben muştar, ocru. Ceva mai potolit decât nuanţele puternice ale verii, galbenul tomnatic te duce cu gândul la frunzele de arţar pălite de brumă şi la auriul blând al soarelui de octombrie.

Poţi purta pulovere sau cardigane galbene, rochii, fuste sau pantaloni, trebuie doar să fii atentă să alegi nuanţa potrivită tenului tau şi piese care îţi avantajează silueta.

Roşu

Toamna asta se poartă roşu ruginiu, bordo, cărămiziu, arămiu, nuanţe închise, bogate, de vin roşu, frunze căzute şi ziduri englezeşti.

Verde

Nu este verdele vesel al primăverii ci nuanţe de olive, kaki, verde pădure.

Pantalonii kaki cu aspect utilitar sunt în trend de cateva sezoane. În toamna asta nuanţele de verde se regăsesc pe rochii, fuste sau tricotaje şi se combină minunat cu galben muştar sau ruginiu.

Maro

Cea mai mare revenire o au nuanţele de maro. Considerată multă vreme o culoare plicticoasă şi demodată, maroul reintră în forţă în trendurile toamnei.

Fiind o culoare neutră poţi purta maro ciocolatiu, maro tabac, castaniu, camel, cafeniu, asortat cu aproape orice altă culoare.

Violet

Culoarea amurgurilor de toamnă sau a prunelor brumate, violetul elegant şi misterios e una din reginele culorilor de toamnă.

Fiind o culoare rece, nuanţele de violet contrastează frumos cu ruginiu, galben ca mierea sau olive.

Roz

Deşi e mai degrabă o culoare de primăvară, anul acesta nuanţele de roz pudrat şi roz somon se poartă cu succes şi toamna. Se combină perfect cu bordo, mov prună, maro ciocolatiu sau verde închis.

Albastru

Pe lângă bleumarin, care este o culoare clasică şi nu a ieşit niciodată din modă, se poartă albastrul cobalt dar şi cel cu tentă turcoaz sau albastrul denim, potrivit în orice combinaţie coloristică.

Cum le asortezi?

Dacă nu ştii cum să asortezi culorile, uită-te la nuanţele pădurii la început de octombrie şi vei avea o sursă de inspiraţie nesecată.

Iată câteva idei:

Sper că şi ţie îţi plac culorile acestei toamne şi că sugestiile mele te vor ajuta să-ţi compui ţinute asortate şi pline de stil.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!

Pe maxine.ro găseşti haine, încălţăminte şi accesorii în cele mai frumoase culori ale toamnei: galben, roşu, verde, maro, violet, albastru sau roz.

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

Summary
Ce culori se poartă în toamna 2020
Article Name
Ce culori se poartă în toamna 2020
Description
Culorile toamnel 2020: galben, roşu, verde, maro, violet, roz.
Author
Maxine Over 50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *