Unde găsesc blugi pe măsura mea?

E o întrebare pe care multe plinuţe şi-o pun, adesea fără să aibă un răspuns satisfăcător.

Ştiţi deja că Bonprix.ro e magazinul meu preferat, de unde îmi cumpăr cele mai multe dintre haine. Sunt însă şi alte magazine online de unde comand rochii, fuste, bluze sau tricouri, de exemplu H&M, Mango sau AboutYou.

Dar există un produs pe care îl cumpăr numai de la Bonprix: blugii.

Nu-i vorbă, toate marile magazine au sortimente foarte bogate de blugi, dar Bonprix este preferatul meu absolut şi iată de ce.

Mărimile

Orice plinuţă ştie cât de greu îţi găseşti haine pe măsura ta iar la blugi este cu atât mai dificil.

În majoritatea magazinelor se găsesc blugi până la maxim mărimea 42 sau 44 (sau în mărimile în inci specifice pentru blugi 32 sau 34 de inci).

La Bonprix găseşti blugi mărimi mari, gama de mărimi fiind mult mai extinsă, de la 36 până la 54. Pentru mine, care port 48 sau 50, în funcţie de croială şi procentul de elastan, este singurul loc unde îmi găsesc măsura potrivită.

Modelele

Un alt lucru care-mi place la Bonprix este că au o gamă largă de modele de blugi.

Găseşti aici jeanşi clasici, drepţi, blugi bootcut, boyfriend sau wide fit, din denim închis la culoare sau bleu deschis, cu rupturi, decoraţii, broderii sau aplicaţii.

Eu prefer modelele simple şi fără semne pronunţate de uzură dar dacă îţi doreşti altceva, găseşti cu siguranţă.

Preţurile

Preţurile sunt un argument puternic în favoarea Bonprix, deoarece sunt mai mult decât rezonabile: se înscriu în intervalul 90-200 de lei.

Dar ceea ce este mai important este raportul excelent calitate/preţ. Sunt jeanşi bine lucraţi, din denim plin, cu un mic procent de elastan care îi face extrem de comozi.

Nu le-am numărat dar am probabil mai mult de 20 de perechi de blugi de la Bonprix, la nici una nu s-a rupt fermoarul, nu s-au tocit sau deteriorat în nici un fel.

Acestea sunt motivele pentru care, oricând îmi doresc o pereche nouă de blugi, nu mă mai obosesc să caut în altă parte – deschid direct pagina de jeanşi de la Bonprix.ro şi îmi aleg de acolo.

Şi cum sezonul blugilor stă să înceapă, iată şi câteva ţinute alcătuite de-a lungul timpului cu jeanşi de la Bonprix, care îţi pot oferi idei şi sugestii stilistice.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Trenduri după 50 de ani – Blugii largi

Ce sunt blugii bootcut şi cum să-i porţi cu stil

Blugi pentru plinuţe – mărimi, modele, magazine

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Unde găsesc blugi pe măsura mea?
Article Name
Unde găsesc blugi pe măsura mea?
Description
La Bonprix găsesc blugi pe măsura mea, într-o gamă largă de modele, la preţuri excelente.
Author
MaxineOver50

One Comment

  • Oana

    Mulțumesc pentru confirmare. Eu port 52 și mi e foarte greu sa găsesc. Am comandat prima data pe bonprix 4 perechi diferite, din care am oprit 1 care îmi venea bine, pe restul le am returnat. După aceea, de fiecare data când comandam ceva de pe bonprix, adăugăam și o pereche de blugi, din cei deja probați. Blugii se mai strica în timp și nu se pot purta prea mult, asa ca stocul meu de 4 perechi nu va tine decât câteva sezoane. Acum caut pantaloni de vara 3/4 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *