Un alt fel de animal print

Atunci când vorbeşti de animal print te gândeşti, probabil, la cea mai populară variantă a sa, printul leopard.

În ultimele sezoane, iar cel în care ne aflăm nu face excepţie, printul leopard a fost folosit pentru haine şi accesorii  în toate stilizările şi culorile imaginabile. Iar acelea dintre noi care erau reticente în a purta imprimeuri leopard (ca mine), au cedat în faţa farmecului şi versatilităţii sale.

Dar animal print nu înseamnă doar leopard. Natura a creat desene incredibil de frumoase pe blana sau pielea animalelor, iar designerii le-au folosit cu iscusinţă drept inspiraţie.

Un bun exemplu este printul snake – imprimeul inspirat din desenele de pe pielea şerpilor. Cu formele sale romboidale, este un imprimeu mai regulat decât cel leopard, iar culorile sunt mai degrabă neutre.

Rochia pe care o port în ţinuta de azi are exact acest tip de imprimeu şi este o rochie cămaşă, încheiată în nasturi de sus până jos.

Culorile imprimeului sunt în gama de gri şi bej, aşa că am ales să completez ţinuta cu sacoul meu galben şi accesorii negre, pentru a crea un contrast şi a aduce dinamism ansamblului.

Rochia este de la Bonprix şi sunt încântată de ea, nu doar pentru că îmi place imprimeul dar şi pentru că e lejeră şi comodă, şi poate fi purtată în tot felul de combinaţii interesante. O să mă mai vedeţi cu ea! 🙂

Dacă ţinuta mea te inspiră şi îţi doreşti piese asemănătoare, iată unde găseşti:

Rochia  aici
Sacou  aici
Geantă  aici
Cizme  aici

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să combini imprimeurile – dungi şi animal print

Două trenduri de sezon – pliseuri şi animal-print

Cum să porţi cu stil animal print

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Un alt fel de animal print
Article Name
Un alt fel de animal print
Description
Rochie snake print, sacou galben şi accesorii negre.
Author
Maxine Over 50

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *