O ţinută de toată ziua

Atunci când pleci la piaţă sau ca să iei copilul de la şcoală sau ca să cumperi ceva de la farmacie te îmbraci, de obicei, cu ce-ţi vine la îndemână. Dacă ai un Mega lângă bloc poate ieşi chiar în ţinuta de casă.

În orice caz, nu te gândeşti deloc că ai putea să te îmbraci cu stil. Iar acest lucru pare firesc, pentru că în mintea ta stilul e asociat cu eleganţa şi ocaziile speciale.

Îţi pui problema stilului când mergi la o nuntă, la o petrecere, la un eveniment cultural sau de ce nu, în vacanţă. Dar pentru treburile pe care le ai de rezolvat zilnic tot ce contează e comoditatea, stilul nu intră în discuţie.

În bună măsură e de înţeles: femeile au azi atâtea pe cap încât felul cum se îmbracă într-o zi obişnuită nu pare deloc important.

Şi totuşi, nu e deloc greu să ieşi din veşnica uniformă blugi-tricou-adidaşi şi să aduci puţină varietate în ţinutele tale de toată ziua.

Merită să faci acest mic efort pentru că, dincolo de toate grijile cotidiene, orice femeie vrea să arate bine. Iar dacă privirea aruncată în fugă în oglindă, înainte de a ieşi pe uşă, îţi dezvăluie nu o ţinută banală ci una simplă dar alcătuită cu gust, asta îţi va ridica tonusul şi îţi va da încredere întreaga zi.

Ţinuta de azi

Am compus ţinuta de azi tocmai pentru a exemplifica ce simplu e să te îmbraci colorat şi cu stil, chiar şi într-o zi obişnuită.

În locul unor blugi oarecare am ales nişte pantaloni culotte de vâscoză cu un imprimeu vesel în nuanţe de fuchsia, roz şi albastru. I-am purtat cu un tricou alb simplu şi o geacă de blugi pe deasupra.

Am încălţat nişte balerini albi comozi – la fel de bine mergeau tenişii albi – şi am completat ţinuta cu o geantă shopper încăpătoare. Ca un ultim detaliu mi-am pus la gât un colier fuchsia, cu piese de lemn, care face o legătură vizuală cu pantalonii.

Este o ţinută casual, comodă şi uşor de alcătuit, care iese din tiparele ţinutelor banale zilnice. Dacă te inspiră, iată ce îţi recomand.

  • Pantalonii sunt de la Bonprix, îi găseşti aici.
  • O geacă de blugi prespălaţi găseşti la AboutYou aici, aici, aici sau aici.
  • Balerini albi disponibili pentru picior lat şi picior normal găseşti la Bonprix.
  • Un tricou alb simplu tot la Bonprix.
  • O geantă shopper bleumarin la Born2Be.
  • Un colier fuchsia la Shopika.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să construieşti o ţinută smart-casual cu pantaloni culotte înfloraţi

Cum să te îmbraci casual… cu stil

Sunt pantalonii culotte o opţiune pentru plinuţe?

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
O ţinută de toată ziua
Article Name
O ţinută de toată ziua
Description
Pantaloni imprimaţi fuchsia, tricou alb, geacă de blugi.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *