Votează MaxineOver50 la Digital Divas Awards 2021

Am anunţat pe Facebook şi Instagram aşa că probabil deja ştii despre nominalizarea blogului meu la Digital Divas Awards.

M-am înscris fără multe speranţe, ştiind că sunt foarte multe bloguri de stil şi foarte multe femei care scriu despre fashion, ţinutele şi stilul lor de viaţă.

Am avut plăcuta surpriză să fiu nominalizată printre candidatele la categoria Most Active Fashion Blogger.

Sunt, de departe, cea mai în vârstă dintre candidate… şi cea mai plinuţă 🙂
De aceea un premiu pentru acest blog ar fi o aducere în prim plan a ideii că stilul nu aparţine doar vârstelor tinere sau femeilor slabe.

Juriul concursului este format din jurnaliste şi personalităţi media care analizează blogurile participante, dar votul publicului este egal de important.

Aşa că dacă îţi plac ideile mele stilistice şi de ce nu, dacă te identifici cu problemele de viaţă pe care le abordez în articolele mele, ţi-aş fi recunoscătoare dacă m-ai vota la concurs.

Fă click pe poză şi vei ajunge în pagina cu nominalizările, unde trebuie să apeşi pe butonul Votează aici. Vei ajunge într-o altă pagină în care ţi se cere adresa de email pe care îţi va fi trimis linkul unde poţi vota. Acest procedeu este folosit pentru a se evita votul multiplu.

În pagina de vot mă găseşti la categoria 2. Most Active Fashion Blogger – Eugenia Stamate (Maxineover50.com).

Votarea se desfăşoară până la 31 august.

Îţi mulţumesc anticipat şi te aştept cu drag aici, cu articole (sper eu) interesante, sfaturi şi recomandări stilistice.

Summary
Votează MaxineOver50 la Digital Divas Awards 2021
Article Name
Votează MaxineOver50 la Digital Divas Awards 2021
Description
Votează MaxineOver50 la Digital Divas Awards 2021 - Cum poţi vota
Author
Maxine Over 50

2 Comments

  • felix

    Te-am votat cu mare drag si-ti doresc succes…
    Pe langa titlul de Most active, eu as adauga ca esti cea mai relevanta, adevarata si cu picioarele pe pamant… ceea ce pt mine e un mare plus! Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *