Cum poţi purta rochii de vară toamna

Într-o toamnă aşa de caldă ca aceasta parcă nu-ţi vine să abandonezi complet rochiile de vară până anul viitor. Şi de ce ai face-o?

Dacă vremea e destul de caldă de ce n-ai purta, de exemplu, o rochie de in roz fuchsia sau galben ca mierea? Sau dacă afară e înnorat, de ce să nu-ţi înseninezi ziua cu explozia de culoare a unui imprimeu înflorat?

Nu-ţi trebuie decât puţină îndemânare ca să adaptezi rochiile de vară la zilele mai reci de toamnă: să adaugi jacheta sau cardiganul potrivit şi să alegi accesoriile care să-ţi complezete cu stil ţinuta.

Cum procedez eu

Deşi odată cu trecerea la sezonul rece îmi mut hainele subţiri într-o parte mai puţin accesibilă a dressingului, păstrez întotdeauna în zona accesibilă câteva din rochiile de vară pe care le integrez în ţinutele mele până târziu în toamnă.

Ce-i drept, aleg rochii cu anumite caracteristici – culori mai pline, imprimeuri pe fond închis, mâneci lungi – şi las rochiile albe sau cu printuri primăvăratice să aştepte până vara viitoare.

Rochia pe care o port în ţinuta de azi este perfectă pentru o zi de toamnă nu prea rece, pe care o va înveseli imediat cu imprimeul ei multicolor.

Să asortezi o rochie cu un astfel de imprimeu este foarte simplu: tot ce ai de făcut este să alegi celelalte piese care compun ţinuta în culorile imprimeului.

Eu am ales un sacou galben şofran, o geantă de aceeaşi culoare şi pantofi roşii. Am obţinut astfel o ţinută veselă şi colorată, perfectă pentru o zi blândă de toamnă.

Dacă te inspiră, iată ce îţi recomand.

  • Rochii frumoase cu imprimeu floral pe fond închis găseşti la DyFashion aici, aici sau aici.
  • De asemenea la Reserved aici sau aici.
  • Şi desigur la Bonprix aici sau aici.
  • Un sacou galben şofran la AboutYou.
  • Pantofi roşii găseşti la Born2Be.
  • Iar o geantă galbenă la CCC.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum transformi o rochie de toamnă într-una de primăvară

Cum să porţi aceeaşi rochie în două anotimpuri

Ce faci cu o rochie de blugi care nu-ţi mai vine

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Poţi purta rochii de vară toamna?
Article Name
Poţi purta rochii de vară toamna?
Description
O ţinută cu o rochie înflorată multicoloră, sacou galben şi pantofi roşii.
Author
MaxineOver50

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *