Din nou la Digital Divas Awards

Ieri am avut surpriza să primesc un mail prin care eram anunţată că blogul meu MaxineOver50.com a fost nominalizat şi anul ăsta la Digital Diva Awards, la categoria Most Active Fashion Blogger.

Dacă anul trecut a fost extrem de entuziasmată de nominalizare, acum sunt ceva mai rezervată.

Contracandidatele mele sunt, toate, tinere şi foarte tinere, prezintă noutăţi de fashion, beauty, călătorii, evenimente.

În acest peisaj vesel, variat şi tineresc eu vin cu privirea unei femei mature şi cu efortul de a crea un spaţiu unde să evoluăm stilistic, indiferent de vârstă şi să învăţăm să îmbătrânim cu graţie.

Sunt acestea nişte subiecte de interes în afara publicului din generaţia mea? Ai zice că da, pentru că şi fetele de 20 de ani şi femeile înfloritoare de 30 sau 40 vor îmbătrâni la un moment dat.

Dar realitatea este că atunci când eşti tânăr eşti absorbit de problemele prezentului şi foarte rar te gândeşti la un viitor aşa de îndepărtat cum pare vârsta de 50 de ani.

Aşa că într-o competiţie în care contează foarte mult tinereţea şi dinamismul, popularitatea pe reţelele sociale, numărul de urmăritori şi de voturi, şansele unui blog destinat femeilor care nu mai sunt tinere nu sunt prea mari.

Totuşi, tocmai pentru că în media femeile de peste 50 de ani sunt reduse la roluri atât de schematice – bunici, gospodine sau pensionare – ar fi important ca un blog în care vorbim despre cum se vede stilul după 50 de ani să ajungă pe podium.

Femeile din generaţia noastră sunt antreprenoare, corporatiste, au cariere interesante în medicină, avocatură, profesii liberale. Sunt interesate de noile tendinţe în fashion şi beauty, de evenimentele culturale, călătoresc, citesc şi sunt conectate la tehnologie.

Este important ca femeile de peste 50 de ani să fie puse în lumina corectă şi văzute drept ceea ce sunt: femei moderne, active, creative şi îndrăzneţe şi nu doar publicul ţintă pentru medicamente de inimă, creme împotriva durerilor articulare sau produse de curăţenie.

De aceea te rog să intri pe linkul de mai jos şi să votezi pentru MaxineOver50.com la Digital Diva Awards 2022 – cu speranţa că votul tău va participa la aducerea în prim plan a subiectului femeilor de peste 50 de ani.

Votează MaxineOver50.com la Digital Divas Awards – Categoria Most Active Fashion Blogger

Îţi mulţumesc şi rămânem împreună, indiferent de rezultat. 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să îmbătrâneşti cu graţie

De ce femeile peste 50 de ani din Romania sunt altfel

Ce am câştigat (şi ce am pierdut) odată cu înaintarea în vârstă

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Din nou la Digital Divas Awards
Article Name
Din nou la Digital Divas Awards
Description
De ce particip la Digital Divas şi te rog să mă votezi.
Author
MaxineOver50

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *