Bubblegum pink – adică roz ca guma de mestecat

Există culori care, asemenea madlenei lui Proust, te transpun în zilele însorite ale copilăriei, când te bucurai cu intensitate de fiecare mic eveniment.

Deşi se numeşte aşa, această minunată nuanţă de roz nu-mi aminteşte de guma de mestecat căci nici în copilărie, nici mai târziu nu mi-a plăcut guma de mestecat.

Îmi aminteşte în schimb, de o rochiţă cu flori pe fond roz, pe care am primit-o când aveam vreo 12 ani şi de care am fost îndrăgostită. Era un cadou de la mătuşa mea, fashionista familiei, şi fusese însoţită şi de nişte săndăluţe roz cu un mic toc.

Până atunci încălţasem doar pantofi şi sandale fără toc aşa că sandalele alea mi se păreau incredibil de moderne şi nu-mi venea să cred că sunt ale mele.

Am purtat rochiţa şi sandalele până mi-au rămas mici de tot iar apoi le-am păstrat multă vreme în şifonier. Ţin minte că dădeam din când în când peste ele, cu ocazia reorganizărilor din dulap, le mângâiam cu nostalgie şi îmi doream să pot face o vrajă care să mă ducă înapoi, în acele zile fără griji.

Toate aceste amintiri s-au activat când am văzut la Bonprix jacheta pe care o port azi, aşa că am cumpărat-o imediat. Şi bine am făcut, pentru că în căteva zile stocul era epuizat.

Apoi am văzut, tot la Bonprix, nişte tenişi în exact aceeaşi culoare şi n-am rezistat tentaţiei. 🙂

Ţinuta de azi

Azi port jacheta roz cu o foarte veche fustă gri cu imprimeu floral roz, negru şi alb, un tricou alb şi o poşetă, şi ea destul de veche, în alb, negru şi gri.

Aşa cum spuneam, jacheta de la Bonprix s-a epuizat imediat, deci nu v-o pot recomanda. Am găsit una similară la AboutYou, dar fiind din piele naturală e mai scumpă, o găseşti aici.

Dacă îţi place culoarea poţi găsi blazere şi sacouri:

Tenişi asemănători găseşti la Born2Be iar o fustă cu nuanţe de roz la Bonprix, aici, aici sau aici.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Când iubeşti rozul

Cum să porţi “all pink” după 50 de ani

Cu ce asortezi fuchsia

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Bubblegum pink – adică roz ca guma de mestecat
Article Name
Bubblegum pink – adică roz ca guma de mestecat
Description
O ţinută cu fustă înflorată şi geacă de piele roz bubblegum.
Author
MaxineOver50

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *