Black Friday 2022 – Cine, când, cât, ce

S-a scris aşa de mult şi critic (pe bună dreptate!) despre Black Friday încât mulţi îl consideră doar o mare păcăleală.

Reduceri fictive, preţuri mărite cu ceva timp înainte pentru a fi apoi “reduse” ajungînd astfel mai mari decît cele iniţiale.

Produse cu reduceri uriaşe dar cu stocuri minuscule, care se epuizau imediat. Întârzieri la livrări, comenzi trimise greşit şi multe altele.

Totuşi, la magazinele de fashion de unde cumpăr eu, reducerile sunt cât se poate de reale. Ştiu pentru că intru foarte frecvent pe paginile lor, sunt familiarizată cu nivelul general al preţurilor şi n-am observat niciodată o creştere bruscă pentru ca apoi să fie aplicată o reducere.

În plus, multe magazine au, pe lângă o ofertă de produse cu preţuri reduse, şi reduceri de 15-20-25% la comandă.

Reduceri pe bune

Personal prefer reducerile la întreaga comandă, chiar dacă procentul nu este unul foarte mare. Motivul este că în felul acesta cumpăr cu preţ redus produsele pe care le doresc eu, nu pe cele pe care a dorit comercianul să le reducă.

Acestea sunt reduceri pe bune, nu pot fi falsificate şi merită să profiţi de ele. În plus, la magazinele de fashion perioada de reduceri e mai lungă, fie tot weekendul 11-13 noiembrie, fie chiar toată săptămâna.

De aceea m-am gândit că v-ar fi utile nişte informaţii despre perioada în care se desfăsoară promoţia Black Friday în magazinele pe care le cunosc eu, ce reduceri vor fi şi la ce produse.

Sunt, toate, magazine de la care cumpăr online în mod constant, la care cunosc calitatea produselor, timpul de livrare şi felul cum procesează retururile, de aceea le recomand.

Cine: Answear

Când: 7.11 – 20.11.2022

Cât:

Reduceri de până la 70% la peste 100.000 de produse. Dacă faci comanda din aplicaţia de pe telefon ai în plus 10% reducere la coşul de cumpărături.

Ce:

Haine, încălţăminte şi accesorii (genţi, curele, eşarfe, căciuli, mănuşi, etc) pentru femei, bărbaţi şi copii. E locul perfect să faci cumperi cadourile de Crăciun pentru toată familia.

Cine: AboutYou

Când: 9.11 – 11.11.2022

Cât:

Reduceri de până la 80% la toate produsele. Deşi procentul de reducere este spectaculos, nu cred că majoritatea produselor vor fi reduse aşa de mult. Raţional ar fi să te aştepţi la o reducere medie de 25-30%. Dar chiar şi aşa, este o economie importantă aşa că dacă îţi doreşti un produs de brand, acum e momentul să-l cumperi.

Ce:

Produse de brand pentru femei, bărbaţi şi copii, cu preţuri medii spre mari şi calitate ridicată. Cu atât mai mult merită să cumperi, dacă reducerea este importantă.

Cine: Born2Be

Când: 7.11 – 13.11.2022

Cât:

O reducere cinstită de 30% la toate produsele, pe care o obţii la finalizarea comenzii introducând codul BLACK30. Este posibil să apară şi reduceri suplimentare la diverse categorii de produse.

Ce:

O gamă uriaşă de încălţăminte, cea mai bogată şi accesibilă din toate magazinele pe care le cunosc. Am cumpărat în repetate rânduri de la ei, produsele sunt de bună calitate, livrarea e rapidă, maxim 3-4 zile lucrătoare, iar în caz de retur banii intră în cel mult 14 zile.

Au şi îmbrăcăminte, inclusiv plus size, şi de asemenea, produse pentru bărbaţi şi copii.

Cine: Factcool

Când: 7.11 – 13.11.2022

Cât:

Reducere de 25% cu codul BFRIDAY aplicat la finalizarea comenzii.

Ce:

Haine, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii. Un sortiment foarte bogat de sacouri, rochii, geci şi paltoane. Sunt branduri poloneze, cu haine frumoase şi de bună calitate.

Cine: Mango

Când: Până pe 13.11.2022

Cât:

Reduceri de până la 50% la peste 1000 de produse, mărimi normale şi plus size. Sunt o mulţime reduse chiar la jumătate şi altele cu 40% sau 30%.

La Mango preţurile sunt în zona medie-superioară, aşa că dacă găseşti produse care îţi plac, chiar merită să cumperi acum.

Ce:

Haine, încălţăminte şi accesorii. Eu cumpăr de multă vreme de la Mango şi tot ce am cumpărat a fost de bună calitate iar livrarea rapidă. Acum mi-am pus în Favorite câteva produse care au intrat la reducere aşa că le voi comanda săptămâna asta.

Cine: Otter

Când: 11.11 – 13.11.2022

Cât:

Reduceri între 30 – 70% la peste 1000 de produse.

Ce:

Încălţăminte de foarte bună calitate şi scumpă: pantofi sport, ghete, cizme, pantofi eleganţi. Branduri renumite precum Epica, Flavia Passini, Geox sau Skechers, cu reduceri considerabile.

Cine: Bonprix

Când: 10.11 – 13.11.2022

Cât:

Reducere de 15% la comandă, cu codul promoţional 1513. La aceasta se adaugă reducerea de 10% pe care o obţii dacă devii membru al clubului Bonprix. Poţi deveni membru chiar la prima comandă, dacă îţi faci cont de client.

Per total, ai o reducere de 25% la întreaga comandă.

Ce:

Haine pentru femei, inclusiv plus size, blugi, pulovere, jachete pentru bărbaţi şi de asemenea, tot felul de produse pentru casă: prosoape de bună calitate, perdele şi draperii şi o mulţime de obiecte decorative.

Cine: ePantofi

Când: 11.11 -13.11.2022

Cât:

Vor fi reduceri de până la 70% la mii de produse: pantofi sport, ghete şi cizme, pantofi eleganţi, genţi, ochelari de soare şi ceasuri.

Ce:

Încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii, genţi şi accesorii. Găseşti foarte multe produse de brand, inclusiv branduri premium, dar şi produse cu preţuri accesibile, de exemplu ghete de la 120 de lei sau cizme lungi de la 160 de lei.

Cine: Shopika

Când: 10.11 -13.11.2022

Cât:

Magazinul anunţă reduceri între 20% şi 70%.

Ce:

Cele mai mari reeduceri vor fi la accesorii, deci îţi vei putea cumpăra o eşarfă superbă, o pălărie sau un colier fabulos la preţuri foarte avantajoase.

Vor fi reduse şi preţurile la rochii, geci şi paltoane.

Acestea sunt, dragi prietene, recomandările mele, care sper să vă fie de folos şi să vă ajute să faceţi cumpărături isteţe de Black Friday.

P.S. Am ilustrat articolul cu ţinute care conţin piese cumpărate de la fiecare din magazinele recomandate.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cum să faci cumpărături de Black Friday fără să-ţi pară rău după aceea

Cum să cumperi haine online fără să te simţi (şi fără să fii) trasă pe sfoară

10 motive ca să cumperi haine online după 50 de ani

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Black Friday 2022 - Cine, când, cât, ce
Article Name
Black Friday 2022 - Cine, când, cât, ce
Description
Recomandările mele pentru Black Friday.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *