Aveţi şi pe bleu?

Aşa cum am scris într-un articol mai vechi, atunci când găsesc o piesă vestimentară care îmi place şi îmi vine bine, cumpăr mai multe culori, dacă sunt disponibile şi îmi plac.

Raţiunea e uşor de intuit: de vreme ce croiala mi se potriveşte iar ţesătura îmi place, a cumpăra mai multe culori sau imprimeuri din acelaşi model este un mod de a aduce diversitate în garderoba mea, fără nici un risc suplimentar.

Aşa s-a întîmplat şi cu această foarte drăguţă rochie de la Bonprix.

În primăvară, când a apărut modelul, erau disponibile două culori, roz şi albastru. Am stat mult în cumpănă şi până la urmă am ales rozul.

Dar mi-a rămas gândul şi la cea pe bleu, pe care am pus-o în lista de favorite, unde a stat ceva vreme.

M-am tot gândit la culoare întrebându-mă dacă mi-ar fi fost potrivită, deoarece este în gama pastel cu care eu nu mă împac prea bine.

Dar apoi mi-am zis că voi putea să aduc contrast prin intermediul accesoriilor şi că celelalte calităţi ale rochiei – croiala, lejeritatea, textura materialului – sunt argumente prea puternice în favoarea ei. Aşa că am comandat-o.

Acum am şi pe bleu

În ţinuta de azi o port cu sandale cu platformă albe, o curea albă în talie şi o poşetă de pai cu detalii albe. Pentru a crea un plus de contrast am ales un colier cu aspect de floare, albastru închis, care subliniază cromatica ţinutei.

Am obţinut astfel o ţinută de vară cu un aer elegant, care ar putea fi purtată şi la birou dar şi la un eveniment relaxat, în timpul zilei.

Rochia este încă disponibilă la Bonprix pe bleu şi pe roz. Eu am luat 48, o mărime mai mică decât la cea roz care este niţel cam mare.

Deoarece este destul de supradimensionată îţi recomand o mărime mai mică decât cea pe care o porţi de obicei, sau chiar două, dacă doreşti să-ţi vină mai strânsă pe corp.

O curea ca a mea găseşti tot la Bonprix iar sandale similare la Born2Be. Colierul meu este de la Shopika, dar nu mai e disponibil. Totuşi, iată un alt model original de colier albastru care ar putea să-ţi placă.

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Cu ce te înnoieşti de Paşte?

Când găseşti o piesă vestimentară care îţi place şi-ţi vine bine, cumpără-ţi mai multe culori!

Când iubeşti imprimeurile florale

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Aveţi şi pe bleu?
Article Name
Aveţi şi pe bleu?
Description
O rochie cu imprimeu floral bleu, care se alătură celei roz pe care o aveam deja.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *