În trend – culorile metalizate

Un trend pe care l-am ignorat multă vreme, considerându-l nepotrivit stilului meu casual, a fost cel al culorilor metalizate.

La fel ca paietele, culorile metalizate – argintiu, auriu, bronz, cupru, plus orice altă culoare cu luciu metalic – au trecut din moda rezervată ocaziilor speciale în cea de fiecare zi.

Eu am integrat culorile metalizate în garderoba mea cu multă precauţie, începând cu accesoriile: poşete şi pantofi argintii.

Am continuat cu o maletă argintie şi apoi am descoperit la Bonprix această cămaşă metalizată gri închis, de culoarea oţelului (culoarea de numeşte în engleză gun metal).

N-am cumpărat-o imediat, am păstrat-o un timp în lista de favorite, gândindu-ma cum aş putea s-o integrez în ţinutele mele.

Un prim exemplu este ţinuta de azi, foarte simplă, de altfel.

Ţinuta de azi

Am purtat cămaşa metalizată cu nişte pantaloni eleganţi negri, accesorii argintii şi pantofi negri. Este o combinaţie foarte uşor de realizat, care iese din banal datorită aspectului spectaculos al cămăşii.

Griul metalizat, fie el argintiu sau închis ca acesta, se potriveşte celor cu un subton rece al tenului. Dacă ai un subton cald ţi se potrivesc culorile metalizate calde: auriu, cupru, culoarea şampaniei.

Ţinuta de azi este relativ elegantă şi poate fi purtată la o ocazie specială, la restaurant, la teatru sau de 8 Martie. Dar cămaşa poate fi integrată şi într-o ţinută de birou, cu un sacou gri deschis de stofă sau purtată descheiată, cu un top şi pantaloni albi.

Dacă ţinuta mea te inspiră, poţi găsi cămaşa gri aici iar una similară aurie, aici. Iar pantaloni negri eleganţi în toată gama de mărimi găseşti tot la Bonprix aici sau aici.

Atenţie!

Dacă citeşti acest articol pe telefon şi l-ai deschis de pe Facebook, este posibil ca linkurile la recomandările mele să nu meargă.

Poţi remedia foarte simplu problema astfel:

  • fă click în colţul din dreapta sus al ecranului pe cele trei punctişoare
  • în meniul care se deschide fă click pe Open in system browser
  • fă scroll din nou până la linkuri şi iată-le funcţionând! 🙂

Cu drag, 

Articole pe care poate le-ai ratat

Satin şi argintiu – reţeta unei ţinute elegante

Accesorii argintii într-o ţinută office

Negru şi gri – mohorât sau rafinat?

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
În trend – culorile metalizate
Article Name
În trend – culorile metalizate
Description
O ţinută cu cămaşă metalizată de culoarea oţelului, pantaloni negri şi accesorii argintii.
Author
MaxineOver50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *