Împreună de Crăciun – roşu şi verde

Crăciunul este, înainte de toate, o sărbătoare a bucuriei şi comuniunii. Şi tot aşa cum în aceste zile de sărbătoare eşti împreună cu oamenii pe care-i iubeşti cel mai mult, Crăciunul aduce laolaltă două culori care altfel nu prea se întâlnesc: roşu şi verde.

În ţinuta de azi eu port o rochie foarte comodă din jerse, de culoare verde pădure. Este o rochie casual, cu buzunare şi fustă cloş, perfectă pentru o ţinută relaxată dar chic.

Pentru a aduce nota de căldură specifică Crăciunului, am ales, în locul sacoului, un şal pufos roşu, care contrastează frumos cu verdele închis al rochiei.

Pentru că este o ţinută de interior am purtat balerini roşii şi am completat ansamblul cu un colier roşu cu accente aurii.

Dacă îţi place rochia mea, să ştii că pe lângă această superbă nuanţă de verde, mai este disponibilă şi în alte patru culori:

Albastru închis
Negru
Roşu
Bej

Un şal ca al meu găseşti aici (plus o mulţime de alte culori).

Cu drag,

Articole pe care poate le-ai ratat

Culoarea Crăciunului

Cum să porţi roşu dacă eşti plinuţă

Dacă roşul ţi se pare prea puternic, poartă bordo

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Împreună de Crăciun – roşu şi verde
Article Name
Împreună de Crăciun – roşu şi verde
Description
O ţinută de Crăciun cu rochie verde închis şi şal roşu.
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *