Black Friday din nou

Trebuie să mărturisesc, cu fiecare an care trece entuziasmul meu pentru Black Friday scade.

Am citit atâtea despre reducerile de preţ fictive pe care le practică marile magazine că parcă nu-mi mai vine să cumpr nimic în perioada asta.

Probabil ştiţi cum funcţionează. Legea spune că pentru a fi valide, reducerile trebuie să reprezinte cel mai mic preţ din ultimele 30 de zile. Aşa că magazinele cresc considerabil preţurile cu mai mult de 30 de zile înainte de Black Friday, pentru ca apoi să aplice reducerea şi să ajungă la acelaşi preţ sau chiar mai mare.

Acesta este motivul pentru care eu am mari îndoieli când e vorba de reduceri pe produsele selecţionate de magazine, mai ales dacă e vorba de procente masive, peste 40%.

În plus, produsele care sunt (sau par să fie) reduse nu sunt aproape niciodată cele pe care mi le doresc eu.

Aşa se face că prefer magazinele care oferă reduceri mai mici la tot stocul sau reduceri pe întreaga comandă, nu pe produse individuale. În felul acesta reducerea este aplicată la tot ce am în coş, nu doar la produsele selecţionate de vânzător şi am certitudinea că este o reducere reală.

Ce vă recomand

Unul dintre magazinele care oferă reducere pe întreaga comandă este Bonprix. De obicei este o reducere de 15%, care se aplică peste reducerea de 10% pe care o primeşti ca membru al clubului.

Poţi astfel să-ţi cumperi produsele preferate cu o reducere totala de 25%, ceea ce conduce la o economie notabilă.

Un alt magazin cu o reducere generală este Born2Be, care are 30% reducere la toată încălţămintea.

Tot o reducere de 30% la încălţăminte şi genţi oferă şi CCC iar la AboutYou toate produsele sunt reduse cu minim 20%.

Alte magazine precum FashionDays  marchează produsele reduse cu specificaţia “Cel mai mic preţ din ultimele 365 de zile” – evident, pentru a contracara părerea generală că preţurile sunt marite şi apoi micşorate artificial.

Dacă doreşti să-ţi cumperi ceva de Black Friday eu te sfătuiesc să vizitezi magazinele preferate şi să îţi pui produsele în lista de favorite, aşa încât vineri când vor începe reducerile să poţi comanda imediat.

Nu uita ca înainte de finalizarea comenzii să aplici codul de reducere specificat de fiecare magazin (dacă e cazul), pentru a beneficia de discountul oferit.

Happy shopping! 🙂

Cu drag, 

Articole pe care poate le-ai ratat

Ce merită să-ţi cumperi de Black Friday? Cizme de piele!

Ce merită să-ţi cumperi de Black Friday? Jachetă de iarnă!

Ce merită să-ţi cumperi de Black Friday? Un palton!

Dacă articolul ţi-a plăcut dă-i un Like şi recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook.

Summary
Black Friday din nou
Article Name
Black Friday din nou
Description
Câteva sfaturi pentru Black Friday.
Author
MaxineOver50

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *