5 ţinute cu pantaloni înfloraţi pentru plinuţe

Zi după zi ne apropiem de data la care se vor ridica restricţiile şi va înceta starea de urgenţă. Unele dintre noi vor reveni în birouri, altele ne vom continua lucrul de acasă. Dar în oricare situaţie ne-am afla, toate ne dorim să ieşim în aer liber, la plimbare, pe străzi şi în parcuri, să ne bucurăm de soare şi lumină.

Eu lucrez de-acasă de mai bine de 12 ani aşa că această perioadă de izolare nu a constituit o schimbare foarte mare. Cu toate astea, aştept cu nerăbdare momentul când mă voi putea plimba din nou in Grădina Botanică sau în Herăstrău. Şi, evident, mă gândesc cu ce-o să mă îmbrac 🙂

În săptămânile astea de stat în casă am făcut o pasiune pentru pantalonii de jerse cu imprimeuri florale, de la Bonprix. Materialul (vâscoză cu elastan) e super comod şi foarte plăcut pe piele. În plus, datorită elastanului, îşi păstrează ţinuta şi nu se deformează la purtare, oricare ar fi poziţiile în care stai pe canapea 🙂

Eu i-am purtat prin casă cu tot felul de tricouri asortate cu una din culorile imprimeului, dar nu-mi imaginez ţinute mai potrivite unui picnic la iarbă verde sau unei plimbări în parc.

Dacă eşti plinuţă probabil că ai oarece prejudecăţi împotriva ideii de a purta pantaloni cu imprimeu floral. Şi în general, împotriva ideii de a purta alte culori decât negru şi bleumarin.

Şi eu am avut îndoielile mele. Dar am ajuns la concluzia că mai mult decât culoarea sau imprimeul, la pantaloni contează ca croiala să te avantajeze iar materialul să fie de calitate. Deşi am făcut şi alegeri neinspirate (pe care le-am returnat), cele mai multe din produsele de la Bonprix mi s-au potrivit minunat şi le port cu mare plăcere.

Iată 5 ţinute cu pantaloni înfloraţi pe care îi poţi purta prin casă, în parc sau la cumpărături, şi care te-ar putea face să-ţi abandonezi prejudecăţile de plinuţă 🙂

Pantaloni tip şalvar roşii şi un tricou Lee Cooper alb cu fluturi.

Pantaloni cu imprimeu alb-negru, strânşi la glezne, şi o bluză lejeră, neagră. Am adăugat un colier în ton şi nişte balerini sling şi sunt gata de plimbare (deşi nu incă 🙂 )

Pantaloni bleumarin cu floricele albe şi un tricou cu un mesaj semnificativ: Just feel free 🙂

Pantaloni albastru-denim cu flori multicolore şi un tricou roşu. Plus o cămaşă într-una din culorile anului, „faded denim”.

Pantaloni bleumarin cu croiala creion, un top albastru cobalt şi un colier lung, portocaliu, ca şi florile din imprimeu.

Sper ca ideile mele să te ajute să-ţi compui ţinute frumoase şi comode, potrivite şi pentru interior dar şi pentru zilele calde de vară care ne aşteaptă.

Pentru că…

Meriţi să fii mereu frumoasă!

Dacă articolul ţi-a plăcut recomandă-l şi prietenelor tale printr-un Share. Iar dacă vrei să afli când postez un nou articol, dă un Follow la pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/shopping.cu.maxine/

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *